Muutoksia TPS:n P17 SM-joukkueen valmennukseen – Marko Rajamäki toimii vastuuvalmentajana loppukauden

TPS:n P17 SM-joukkueen valmennusryhmässä tapahtuu muutoksia 25.8. alkaen, kun pitkän linjan meritoitunut valmentaja Marko Rajamäki liittyy loppukaudeksi joukkueen valmennusryhmään, ottaen vastuun joukkueen valmennuksesta. Joukkueen muu valmennusryhmä varmistetaan mahdollisimman nopeasti.

– Päätöksellä haluttiin tukea ja vahvistaa joukkueen valmennusryhmää. Tehtävään pyydettiin ”Rapaa”, joka tunteen pelaajat, vanhemmat ja kokonaistilanteen hyvin ja omaa kokemuksen ja osaamisen, jolla tuota tarvittavaa tukea pystytään joukkueelle tuomaan. Seuramme tavoitteena on P17 SM-karsintasarjapaikan saavuttaminen, sekä myös tulevaisuudessa aiempaa voimakkaampi panostaminen seuran huippuvaiheen toimintaan niin P20- kuin P17-joukkueiden osalta. Rapan kokemus ja näkemys auttavat meitä kaikkia tavoitteen saavuttamisessa, sanoo TPS Juniorijalkapallon toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Rajamäki luotsaa joukkuetta jo sunnuntaina 27.8. pelattavassa P17 Ykkösen ottelussa, jossa TPS kohtaa kotonaan Grankulla IFK:n. Ottelu alkaa kello 14.15 Veritas Stadionilla.

Valokuva: Tiina Pirilä

Lisää uutisia