MP-tuplan ensimmäinen osa keskiviikkona Mikkelissä – TPS TV:n videoennakossa Matias Niemelä ja Miika Nuutinen

Turun Palloseuralle kuluva viikko on todellinen Mikkeli-teemaviikko, sillä TPS kohtaa viikon aikana kahdesti Mikkelin Palloilijat. Viikon ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen otellaan keskiviikkona 12.6. Mikkelin Urheilupuistossa, kun joukkueet taistelevat Ykkösliigan sarjapisteistä. Ottelu MP–TPS vihelletään käyntiin kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudun välityksellä.

Toistamiseen joukkueet kohtaavat lauantaina 15.6. kello 15.00 Turussa. Tuolloin pelataan pääsystä Suomen Cupin 6. kierrokselle. Liput Suomen Cupin otteluun TPS–MP ovat jo myynnissä Tiketissä.

MP:lle ja TPS:lle keskiviikkoinen kohtaaminen on kauden toinen. Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran huhtikuussa Turussa. Tuolloin pidemmän korren vei tiukan taiston jälkeen TPS. Turkulaisten 1–0-voittomaalin laukoi Umar Bala Muhammed.

MP:n alkukausi Ykkösliigassa on ollut vaikea. Kymmenen pelatun ottelun jälkeen mikkeliläiset jahtaavat vielä ensimmäistä voittoaan. Sarjapisteitä joukkue on kerännyt vain kolmen tasapelipisteen verran, ja Juha Pasojan miehistön sijoitus sarjataulukossa onkin pahnanpohjimmainen. MP:n maalisuhde on 3–24, joten parannettavaa joukkueella on kokonaisvaltaisesti kentän jokaisella osa-alueella.

Sarjanelonen TPS reissaa vanhaan päämajakaupunkiin allaan kaksi tärkeää voittoa. TPS:n käsittelyssä ovat kaatuneet vuoron perään sarjakolmonen Jaro ja sarjakakkonen JIPPO. Molemmissa otteluissa Tepsin maalivahti Matias Niemelä on pitänyt maalinsa puhtaana. Kymmenen pelatun kierroksen jälkeen Niemelällä on tilillään jo viisi nollapeliä.

TPS TV nappasi KTP:stä täksi kaudeksi Turkuun siirtyneen Niemelän sekä päävalmentaja Miika Nuutisen ennakoimaan viikon ensimmäistä MP-peliä. Katso Niemelän ja Nuutisen mietteet oheiselta videolta!

Valokuva: Tiina Pirilä

Lisää uutisia