MP ja TPS tasasivat pisteet – ”Olisimme ansainneet selvän voiton”

MP – TPS 1–1 (0–1)

33 min 0–1 Simo Roiha
90 min 1–1 oma maali

TPS:n kokoonpano: Jere Koponen (mv, C), Juri Kinnunen, Roope Pakkanen, Samba Benga, Kalle Taimi, Albijon Muzaci (46 min Jasper Jalonen), Jesper Karlsson, Kasper Hämäläinen (64 min Olli Jakonen), Anthony Annan, Daniel Rantanen (88 min Joonas Lakkamäki), Simo Roiha.

Pelipaikka: Mikkelin Urheilupuisto

Erotuomari: Oskari Hämäläinen

Yleisömäärä: 805

Kooste: https://youtu.be/jttmeEPeG78

Päävalmentaja Jonatan Johanssonin kommentit:

”Olen totta kai pettynyt, että päästimme vastustajan tasoihin aivan pelin lopussa. Olisimme ansainneet selvän voiton tästä pelistä. Varsinkin ensimmäinen jakso oli hyvä. Loimme monta hyvää maalipaikkaa ja saimme yhden maalin tehtyä.

Tiesimme, että yhden maalin johtoasema on vaarallinen johtoasema. Aloitimme toisen jakson hyvin ja teimme maalin kulmapotkusta. Tuomari kuitenkin hylkäsi sen osuman paitsiomaalina.

MP satsasi loppuun ja heitti paljon keskityksiä. Loppuun he saivat sen kulmapotkun ja meidän oma mies pisti pallon maaliin. Joskus näitä sattuu. Olen pettynyt, sillä olisimme ansainneet voiton tänään.

Se näkyi tänään, että olemme pelanneet pienellä ryhmällä kaksi peliä neljään päivään. Albijon Muzaci joutui tulemaan puoliajalla pois, Kasper Hämäläinen kesti noin tunnin ja Anthony Annanilla rupesi kramppaamaan siinä lopussa. Vaihdot sekoittivat meidän peliä tänään, se on selvä. Menimme sen jälkeen vähä liian paljon alas. Se oli luonnollista, kun vastustaja pisti niin paljon keskityksiä ja puolenvaihtoja.

Meidän olisi pitänyt saada kolme pistettä tänään. Ensimmäisellä jaksolla pelimme oli hyvää. Maalimme syntyi hienon kombinaation päätteeksi. Sellaisia olemme treenanneet paljon ja vastaavia kombinaatioita haluamme luoda jatkossa enemmän.”

Puolustaja Kalle Taimen kommentit:

”Kova taistelu molemmin puolin. Vähän passivoiduimme siinä ja leijonan lailla taistellut kaveri pääsi tasoihin. Vähän harmittaa tietysti, kun johdimme niin pitkään.

En ole tyytyväinen. Kolmea pistettä lähdettiin hakemaan ja vain yksi saatiin. Kaveri taisteli hyvin.”

Sydän Pelissä: Simo Roiha

Luottohyökkääjä teki jälleen täyden päivätyön omalle joukkueelleen. Roiha iski pallon maaliin tyylikkään hyökkäyspään sommitelman päätteeksi. Maali oli Simolle jo kauden seitsemäs. Tahti on hurja, sillä pelejä on pelattu yhdeksän.

Seuraava ottelu: TPS – KPV, la 18.6. klo 15.00, Veritas Stadion. Turun Palloseura juhlii pelissä satavuotista seurahistoriaansa.Tervetuloa kannustamaan Tepsiä!

Lisää uutisia