MP-ennakko: Laurikainen ja Hradecky tiukkoina – tahdin on nyt muututtava

Jalkapallon Ykkönen jatkuu TPS:n osalta maanantaina kotiottelulla Mikkelin Palloilijoita vastaan. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Paavo Nurmen Stadionilla ja se alkaa klo 18.30.

Koska TPS pelaa kauden kolmannen kotiottelunsa Paavo Nurmen Stadionilla, tulee ottelujärjestelyihin väkisinkin muutoksia. TPS on koonnut kattavan infopaketin ottelujärjestelyistä tapahtuma-alueen karttoineen. TPS-MP-ottelun yhteydessä on myös kevään perinteinen Turun Nappulaliigan marssi.

MP-ottelun yleinen infopaketti »

TPS TV kävi seuraamassa sunnuntaina raitapaitojen viimeistelytreenejä ennen maanantaista MP-peliä. Tepsin treeneissä touhusi varsin tiukkailmeistä porukkaa, sillä maanantaina on aikomus avata tämän kauden voitto- ja samalla myös maalitili. TPS TV jutusteli treenien jälkeen päävalmentaja Mika Laurikaisen ja joukkueen kapteenin, Matej Hradeckyn, kanssa. Molempien viesti oli varsin selkeä, tahdin on nyt muututtava, mikäli maanantaina halutaa pisteille.

Otteluennakko: Laurikainen ja Hradecky tiukkoina – tahdin on nyt muututtava »

TPS TV näyttää ottelun 7 euron hintaan. TPS TV myy myös streami-kausikortteja hintaan 70 € (sis. jäljellä olevat 12 kotiottelua). Asiantuntijavieraina MP-ottelussa toimivat TPS-kasvatit Jesse Saarinen ja Riku Riski. Lähetys alkaa jo 18.00.

Lisää uutisia