Miro Tenho ja Mika Ääritalo ovat Olkun jälkipelivieraina lauantaina

Perinteinen Ravintola Olavin Krouvi toimii TPS:n virallisena etko- ja jatkopaikkana ennen ja jälkeen kaikkia TPS:n Veikkausliigassa pelattavia kotiotteluita. Olkusta haetaan vauhtia ja käydään jälkipelit myös keskiviikkona 20.6. pelattavan TPS-FC Inter -ottelun yhteydessä. Olkku näyttää lisäksi kaikki TPS:n Veikkausliigassa pelaamat vierasottelut.

Olkusta haetaan siis ennakkofiilikset ennen siirtymistä kohti Veritas Stadionille lähtöä. Olkku tarjoaa huippuohjelmaa myös kaikkien TPS:n Veikkausliigassa pelattujen kotiotteluiden jälkeen.

Perjantaina ja lauantaina pelattavien kotiotteluiden jälkeen Olkussa saa kuulla TPS:n pelaajien ja valmennuksen tiukkoja mielipiteitä päivän pelistä. Ohjelma alkaa noin tunti ottelun päättymisen jälkeen.

Olkun jälkipelien isäntä on virallinen TPS-ääni Markku Silvennoinen. Ensi lauantaina pelattavan RoPS-ottelun jälkeen vieraina ovat Miro Tenho ja Mika Ääritalo.

Lisäksi TPS:n kotiottelupäivinä, ennen ja jälkeen pelin, sekä vierasottelupäivinä ottelun aikana, kaikki TPS-kannattajat saavat hanasta Aura-olutta (0,5 l), Lonkeroa (0,4 l) ja Happy Joe -siideriä (0,4 l) sopuhintaan 4,5 €. Alennuksen saa, kun kertoo Olkun tiskillä salasanan ”TPS”.

TPS:n kausi-, kannattaja-, jäsen- ja omistajakortilla saa myös loistavan edun koko kauden ajan. Olkun Original Wings (10 kpl), jalapeno-poppers (2 kpl), mozzarellatikut (2 kpl) sekä päälle kaksi asiakkaan valitsemaa dippiä ja juomaksi hanasta Aura-olut (0,5 l), Lonkero (0,4 l) tai Happy Joe -siideri (0,4 l) yhteishintaan 12,90 €.

Ravintola Olavin Krouvi on viihtynyt Turun parhaalla paikalla Aurajoen rannalla jo vuodesta 1964 lähtien. Legendaarinen Olavin Krouvi on kaikkien turkulaisten ja tepsiläisten oma olohuone – ja kaupungin parhaalla paikalla osoitteessa Hämeenkatu 30.

Lisää uutisia