Minna Pyyskänen liittyy Palloseuran vahvuuteen

TPS on solminut kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen keskikenttäpelaaja Minna Pyyskäsen kanssa. Vuonna 2007 peliuransa aloittanut Pyyskänen on espoolaisen FC Hongan kasvatti ja hän on edustanut vain Honkaa ennen Palloseuraan siirtymistä. 

– Muutin syksyllä Turkuun opiskelemaan ja etsin samalla sopivaa joukkuetta itselleni. Tunsin Tepsissä pelaavan Taru Kalliovaaran jo ennestään ja otin yheyttä joukkueeseen.Treeneissä tekeminen on todella laadukasta ja koen, että tämä on hyvä ympäristö kehittyä. TPS on iso seura ja naisten joukkue on tehnyt hyvää työtä, joten oli hienoa päästä mukaan joukkueeseen. 

Määrätietoiseksi, itseään kohtaan vaativaksi ja pallon kanssa viihtyväksi itseään kuvaileva Pyyskänen on kotiutunut Turkuun hyvin ja joukkueen sisälle pääsy tapahtui nopeasti.

– Kaikki ovat ottaneet minut vastaan todella hyvin ja joukkueeseen oli mukavaa tulla. Pieni loukkaantuminen vähän jarrutti tahtia hetkeksi, mutta odotan jo innoissani, että olen täysillä mukana tekemisessä!

Pyyskänen lähtee innoissaan kohti tulevaa Suomen Cupia ja ensimmäistä kauttaan Naisten Ykkösessä. Myös kotiyleisön edessä pelaaminen herättää positiivisia odotuksia.

– Suomen Cupissa edessä on varmasti tiukka lohko! Toivon kovia pelejä myös Naisten Ykkösessä ja sitä, että saavutamme kauden alla asetettavat tavoitteet huolimatta siitä, mitä ne ovat. Henkilökohtaisesti haluan löytää Ykkösen vaatiman temmon ja sitä kautta auttaa joukkuetta menestymään!

Päävalmentaja Akusti Salosen kommentit:

– Saatiin Minna kontaktien kautta harjoituksiin mielenkiintoinen keskikenttäpelaaja. Hän tuo lisää vaihtoehtoja keskikentän pelaamiseen. Minna pääsi hyvin joukkueen sisälle ja hän oppii joka harjoituksessa paremmin meidän pelitapaamme.

Lisää uutisia