Mika Laurikainen sai haluamansa taustaryhmän

TPS:n miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mika Laurikainen on koonnut oman taustaryhmänsä kaudeksi 2016. Käytännössä koko taustaryhmä on sama kuin kaudella 2015. TPS:n toisena valmentajana jatkaa Mikko Hyyrynen ja maalivahtivalmennuksesta vastaa edelleen Jani Tuomala.

-Tunnemme kaikki toisemme jo yli kymmenen vuoden takaa, kun olimme nostamassa TPS:ää Veikkausliigaan kaudeksi 2003. Tässä ryhmässä on vahva keskinäinen luottamus ja selkeä työnjako. Uskon, että pystymme tällä ryhmällä kehittämään parhaiten pelaajiamme sekä saavuttamaan myös kilpailullisesti parhaan lopputuloksen, päävalmentaja Laurikainen toteaa luottavaisena.

TPS:n terveydenhuoltopalvelut tulevat pitkäaikaiselta yhteistyökumppanilta, Lääkärikeskus Mehiläiseltä. Joukkueen fysiona toimii myös kaudella 2016 Saara Hyyrynen. TPS:n huollosta vastaavat puolestaan tutut Tapani Elmeranta sekä Asko Hytönen ja joukkuejohtajana jatkaa kolmatta kauttaan Pekka Aarnio. TPS:n viestintäryhmässä toimiva Tuomas Sonck on nimetty myös edustusjoukkueen videokoordinaattoriksi.

-Nuori joukkueemme tarvitsi taustojen suhteen luotettavuutta sekä jatkuvuutta ja sitä myös saimme. Kaikki ovat huippuammattilaisia omilla sektoreillaan, Laurikainen kiittelee.

Mikko Hyyrynen jatkaa myös pelaajauraansa

Hyökkääjä Mikko Hyyrynen jatkaa pelaajauraansa myös kaudella 2016. Hän pelasi kaudella 2015 TPS:n riveissä Jalkapallon Ykkösessä 21 ottelua ja viimeisteli niissä kuusi maalia. Marraskuussa 38 vuotta täyttänyt Hyyrynen on pelannut Veikkausliigaurallaan yhteensä kolmetoista kautta seuroinaan FC Lahti, MYPA, FF Jaro, JJK sekä tietysti TPS. Liigaotteluja on kertynyt 311 ja maaleja niissä 73. Hyyrynen aloittaa TPS:ssä nyt uransa yhdeksännen kautensa.

-Roolijako on selkeä, kun olen kentällä, olen yksi joukkueen pelaajista ja harjoituksissa sitten myös Mikan tukena ja apuna. Olen saanut olla terveenä pitkään ja toivon, että pystyn auttamaan TPS:ää eteenpäin. Joukkue on nuori ja tuon siihen tietysti kokemustani mukaan. Positiivisin mielin tässä mennään taas kohti uutta kautta, Hyyrynen painottaa.

Lisää uutisia