Miesten Suomen Cup jatkuu helatorstaina Porissa – TPS TV:n videoennakossa fysiikkavalmentaja Michael Oliphant

Jalkapallon miesten Suomen Cupin neljäs kierros kuljettaa Turun Palloseuran Poriin, jossa vastaan asettuu Ykkösessä pelaava FC Jazz. Ottelu Jazz–TPS pelataan helatorstaina 9.5. kello 15.00 Porin stadionin nurmikentällä. Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Kotijoukkue Jazz selvitti tiensä cupin neljännelle kierrokselle voittamalla Kolmosessa pelaavan naantalilaisen VG-62:n maalein 3–1. Jazz on Ykkösen nousijajoukkue, ja on alkukauden aikana pystynyt osoittamaan, että pelit sujuvat myös sarjaporrasta korkeammalla. Neljän pelatun sarjakierroksen jälkeen Jazz on kahdentoista joukkueen Ykkösessä kuudentena.

Vierasjoukkue TPS:n tie Suomen Cupin neljännelle kierrokselle kävi Kaarinan kautta. TPS nappasi cupin jatkopaikan 4–0-voitolla Kolmosessa pelaavasta Kaarinan Pojista. Ykkösliigan sarjapelit Tepsi on aloittanut keräämällä viidestä pelistä kymmenen sarjapistettä. Sarjataulukossa se oikeuttaa neljänteen sijaan, ja tasaisessa kärkikamppailussa ero sarjajohtaja KTP:hen on vain kaksi pistettä.

Jazzille ja TPS:lle torstainen cup-kohtaaminen on tämän vuoden toinen keskinäinen ottelu, sillä joukkueet kohtasivat harjoituskauden päätöspelissä huhtikuun alussa. TPS voitti tuolloin kenraaliharjoituksen Mehdi Hetemaj’n osumalla 1–0. Torstaina panokset ovat kuitenkin toisenlaiset kuin harjoituspeleissä – perinteisen cup-formaatin myötä vain voittajan taival Suomen Cupissa jatkuu.

TPS TV lähestyi otteluennakointia tällä kertaa hieman erilaisesta kulmasta ja nappasi videohaastatteluun joukkueen fysiikkavalmentaja Michael Oliphantin. Miten harjoituskausi fysiikkavalmentajan näkökulmasta meni? Entä miten joukkueen suorituskyky maksimoidaan kahden ottelun viikolla? Katso ”Miken” tekstitetty videohaastattelu alta!

Valokuva: Tiina Pirilä

Lisää uutisia