Miesten Kolmonen: TPS U23 – PIF 2 2–1

TPS U23 – PIF 2 2–1

43 min 1–0 Leevi Moberg
56 min 1–1 Kasper Fröjdö
90+2 min 2–1 Onnipekka Pajula

TPS U23:n kokoonpano: Lauri Järvinen (mv), Patrik Koski, Antti Talvitie (81 min Rody Abdallah), Erik Holopainen, Severi Pöysä, Niklas Harittu (varoitus) (87 min Otto Näsi), Otto Ohvo, Sami Rähmönen, Bertan Bushi (56 min Zegy Abdallah), Leevi Moberg (56 min Onnipekka Pajula), Christian Linna.

Pelipaikka: Impivaara N, Turku

Erotuomari: Mikko Kiviluoma

Kooste: https://youtu.be/Ybu9NmBBK28

Akatemiavalmentaja Mariano Galeanon kommentit:

”Ensimmäisellä puoliajalla me kontrolloimme peliä, hallitsimme palloa ja loimme monia maalipaikkoja, mutta teimme vain yhden maalin. Toinen puoliaika oli erilainen, sillä menetimme kontrollin pelistä ja teimme liikaa virheitä pallon kanssa. Kokonaisuutena katsoen kuitenkin ansaitsimme tämän voiton.

Loukkaantumisten kanssa taistellut Onnipekka Pajula pääsi pitkästä aikaa pelaamaan ja teki heti maalin, se oli hienoa nähdä. Sami Rähmönen oli mies paikallan keskikentän pohjalla ja tärkeä tuki hänen ympärillään pelanneille pelaajille.

Kausi alkaa pikkuhiljaa kääntyä loppupuolelle, mutta edelleen pidetään intensiteetti korkealla ja tehdään hyvällä asenteella töitä treenikentällä.”

Seuraava ottelu: Masku – TPS U23, pe 2.9. klo 18.30, Taponketo, Masku.

Lisää uutisia

ed3909839f","devMode":"false","wpmlLanguageCode":"","menuSettings":{"jetMenuRollUp":"true","jetMenuMouseleaveDelay":"500","jetMenuMegaWidthType":"container","jetMenuMegaWidthSelector":"","jetMenuMegaOpenSubType":"hover","jetMenuMegaAjax":"false"}};