Miesten Kolmonen: TPS U23 hakee voittoputkelle jatkoa kotiottelussa Maskun Palloseuraa vastaan

TPS U23:n pelit miesten Kolmosessa jatkuvat tänään sunnuntaina kotiotelulla Maskun Palloseuraa vastaan. Ottelu alkaa Kupittaa 5 -kentällä kello 20.30. Otteluun on vapaaehtoinen pääsymaksu buffetin yhteydessä. Tervetuloa kannustamaan!

TPS U23 on voittanut neljä edellistä otteluaan. Joukkue on sarjataulukossa neljännellä sijalla. Voittamalla tämän päivän pelin Tepsi nousisi taulukossa jo kakkossijalle.

TPS U23:n puolustus on ollut alkukauden peleissä täyttä terästä. Viidessä ottelussa Tepsi on päästänyt vain kaksi maalia. Mustavalkoisten maalivahti Lauri Järvinen on kirjannut tilastoihin jo kolme nollapeliä.

Sunnuntain ottelu Maskua vastaan on Tepsin nuorelle reservijoukkueelle jo viikon toinen ottelu. Tiistaina TPS U23 voitti Turun paikallispelissä Turun Pallokerhon puhtaasti maalein 3–0.

Illan vastustajajoukkue Maskun Palloseuran kausi ei ole alkanut yhtä ruusuisella tavalla. Viidestä ottelusta Masku on voittanut vain yhden. Helpottavan avausvoiton joukkue nappasi edellisellä kierroksella Peimari Unitedista. Neljä sarjapistettä kerännyt Masku löytyy sarjataulukon sijalta yhdeksän.

Lisää uutisia