Miesten Kolmonen: TPS U23 haastaa voittamattoman Pallo-Iirot

Miesten Kolmonen jatkuu keskiviikkona 21. syyskuuta TPS U23:n ja Rauman Pallo-Iirojen kohtaamisella. Ottelu alkaa Urheilupuiston Yläkentällä kello 19.00. HUOM! Ottelun alkamisaika on muuttunut aiemmin ilmoitetusta.

TPS U23:lla on edessään kauden kovin haaste, sillä Pallo-Iirot on pelannut tähän asti tappiottoman kauden. Raumalaiset ovat voittaneet 19 ottelustaan 16 ja pelanneet tasan kolme kertaa. Pallo-Iirojen vahvaa menoa kentällä on johtanut takavuosilta TPS:n edustusjoukkueen paidasta tuttu hyökkääjä Elias Ahde, joka on viimeistellyt 27 maalia.

TPS U23 on on sarjataulukossa neljännellä sijalla. Tepsin saldo 19 ottelusta on kymmenen voittoa, kolme tasapeliä ja kuusi tappiota. Tepsin paras maalintekijä kuluvalla kaudella on ollut seitsemän osumaa laukonut Christian Linna.

Vaikka Pallo-Iirot pelaa vahvaa kautta, ei este ole ylitsepääsemätön Tepsille, sen osoitti joukkueiden edellinen keskinäinen kohtaaminen. Kesäkuussa Raumalla käyty kamppailu oli erittäin tasainen taistelu, jonka Pallo-Iirot voitti maalein 2–1.

Liput:

Lipunmyynti tapahtuu ainoastaan pelipäivänä Yläkentän pääkatsomon sisäänkäynnin lipunmyyntipisteessä klo 18.00 alkaen. Lipun hinta on 5 €. Maksutapana kortti tai käteinen.

TPS:n kausikortti oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn otteluun. Lisäksi TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO-korteilla ja erotuomarikortilla pääsee katsomaan ottelua.

Kioskipalvelut:

Ottelutapahtuman kioskipisteestä vastaa turkulainen Lone Star -ravintola. Maksutapana kortti tai käteinen.

Lisää uutisia