Miesten Kolmonen: Reservijoukkueen vuoro kohdata Piffen – TPS U23 hakee jatkoa voittoputkelleen

TPS U23 -reservijoukkue matkaa tänään Paraisille PIF:n vieraaksi. Miesten Kolmosen ottelu PIF 2 – TPS U23 potkaistaan käyntiin kello 20.

Ottelun ennakkoasetelmasta tekee mielenkiintoisen se, että Tepsin ja Piffenin edustusjoukkueet kohtasivat tämän viikon maanantaina miesten Ykkösen ottelussa. Veritas Stadionilla pelattu matsi päättyi Piffenin voittoon, joten nyt turkulaisilla on revanssin paikka.

TPS U23 on aloittanut kautensa vahvasti. Gabri Garcia Xatartin ja Mariano Galeanon valmentama nuori TPS-ryhmä on voittanut kauden kolmesta ensimmäisestä ottelustaan kaksi. Viime lauantaina Tepsi voitti kotonaan porilaisseura Toejoen Veikot maalein 3–1. Tuon pelin ykköstähti oli 16-vuotias TPS-hyökkääjä Onni Helén, joka pyssytti kaksi maalia. Helén pelaa tällä kaudella ensimmäisiä miesten pelejään. Kahden pelatun ottelun jälkeen nuorella kärkimiehellä on kasassa kolme maalia, joten alku miesten peleissä on ollut huikea.

Pargas IF:n reservijoukkue PIF 2 on kerännyt kauden neljästä ensimmäisestä ottelustaan neljä pistettä. Paraisten poikien sijoitus Kolmosen sarjataulukossa on kahdeksas. TPS U23 puolestaan lähtee peliin sarjataulukon neljänneltä sijalta.

Lisää uutisia