Miesten Kolmonen: PIF 2 – TPS U23 0–2

TPS U23 otti mahtavan 2–0-voiton Pargas IF:n reservijoukkueesta miesten Kolmosessa. Voitto oli monella tapaa erityisen makea turkulaisille: Ottelu ratkesi vasta aivan viime minuuteilla, joten jännitystä pelissä riitti loppuun saakka. Lisäksi turkulaiset saivat nyt maksettua kalavelkoja Paraisten pojille, sillä Piffen oli maanantaina voittanut miesten Ykkösen kamppailussa Tepsin edustusjoukkueen. Paraisten pojat olisivat varmasti mieluusti jatkaneet PIF:n edustusjoukkueen viitoittamalla tiellä, mutta TPS U23 ei siihen suostunut.

TPS U23:lle voitto oli jo kolmas peräkkäinen. Tepsin maalilla Lauri Järvinen pelasi kauden toisen nollapelinsä.

Akatemiavalmentaja Mariano Galeanon kommentit: ”Tämän päivän peli oli todellinen taistelu. Kenttä oli pieni ja tilaa oli vähän. Se ei tukenut meidän vahvuuksiamme.

Ensimmäisellä puoliajalla meillä oli maalipaikkoja, joista olisimme voineet tehdä maalin. Toisella puolikkaalla peli tasaantui ja vastustaja Piffenkin sai luotua muutamia maalipaikkoja.

Pelaajamme olivat tänään äärettömän sitoutuneita koko 90-minuuttisen. He antoivat aivan kaikkensa ja taistelivat jokaisen tilanteen loppuun asti. He saivat palkinnon pelin lopussa, kun Severi Pöysä iski voittomaalin varsinaisen peliajan viime minuuteilla ja Zegy Abdallah sinetöi voiton lisäajan kulmapotkumaalillaan.

Haluan kiittää pelaajiamme loistavasta taistelusta. Tämä oli mahtava voitto ja tästä on erittäin hyvä jatkaa eteenpäin!”

PIF 2 – TPS U23 0–2 (0–0)

88 min 0–1 Severi Pöysä
90+2 min 0–2 Zegy Abdallah

TPS U23:n kokoonpano: Lauri Järvinen (mv), Alex Johansson, Erik Holopainen (C), Sami Rähmönen, Severi Pöysä, Niklas Harittu, Otto Ohvo, Zegy Abdallah, Joni Lehto (46 min Otto Näsi), Christian Linna, Onni Helén (82 min Emil Eriksson).

Erotuomari: Vili Lehtovaara

Pelipaikka: Aktia LKV Arena, Parainen

Kooste: https://youtu.be/4hESswj5KTE

Seuraava ottelu: TPK – TPS U23, ti 17.5. klo 19.15, Kupittaa 2, Turku.

Lisää uutisia