Miesten Kolmonen: Masku – TPS U23 0–0

Masku – TPS U23 0–0 (0–0)

TPS U23:n kokoonpano: Lauri Järvinen (mv), Patrik Koski, Antti Talvitie (varoitus), Erik Holopainen (C), Alex Johansson, Otto Ohvo (varoitus), Zegy Abdallah (71 min Dion Beqiri), Bertan Bushi (varoitus) (71 min Eraldo Karelius (varoitus)), Onnipekka Pajula (59 min Rody Abdallah), Christian Linna, Niklas Harittu (varoitus).

Pelipaikka: Taponketo N, Masku

Erotuomari: Aleksi Keronen

Akatemiavalmentaja Mariano Galeanon kommentit:

”Tämän päivän peli oli kova ja fyysinen kamppailu. Maskun pelisuunnitelma oli pelata vahvasti puolustuksen kautta.

Ensimmäisellä puoliajalla hallitsimme peliä, prässäsimme hyvin ja pystyimme painamaan pelin toistuvasti vastustajan kenttäpuoliskolle. Onnistuimme rakentamaan muutaman tilanteen, mutta emme aivan päässeet murtautumaan Maskun puolustuksen selustaan.

Toisen puolikkaan vastustaja aloitti paremmin, mutta useiden muutosten jälkeen saimme jälleen otteen pelistä ja meillä oli kolme neljä hyvää maalipaikkaa. Kapteeni Erik Holopainen oli erittäin lähellä puskea voitto-osuman kulmapotkusta. Mielestäni olisimme ansainneet peliesityksemme perusteella voiton tästä pelistä. Joukkueemme oli liikkeellä hyvällä taisteluasenteella.

Nyt levätään hetki ja aletaan valmistautumaan seuraavaan kovaan koitokseen, kun kohtaamme Paimion Hakan ensi keskiviikkona kotikentällä.”

Seuraava ottelu: TPS U23 – PaiHa, ke 7.9. klo 18.30, Urheilupuiston Yläkenttä.

Lisää uutisia