Miehet: Ykköscup jatkuu EIF-kotiottelulla – ”Ehjempää kokonaisuutta lähdetään nyt hakemaan”

Turun Palloseuran pelit Ykköscupissa jatkuvat huomenna lauantaina kotiottelulla Ekenäs IF:ää vastaan. Ottelu potkaistaan käyntiin Turun Impivaarassa sijaitsevalla LähiTapiola Areenalla kello 14.00. Turun Sanomat näyttää ottelun tilaajilleen suorana ja selostettuna lähetyksenä.

TPS:n osalta Ykköscup tulee päättymään alkulohkoon. Yhteensä kolmesta alkulohkosta jatkoon etenee kaksi parasta joukkuetta kustakin lohkosta ja lisäksi kaksi parasta lohkokolmosta. TPS tulee varmuudella jäämään omassa lohkossaan neljänneksi. TPS:n päävalmentaja Mika Laurikaiselle lähtökohta tulevan lauantain peliin onkin aiempaa ehjemmän peliesityksen hakeminen.

– Näissä harjoituskauden peleissä sitä valmentajana aina odottaa, että näkee asteittain kehittymistä pelin sisällä pienissä yksityiskohdissa, joita on treenattu. Meillä on hyvä harjoitusviikko takana ja odotan näkeväni treenikentällä harjoiteltuja asioita käytännössä lauantain pelissä. Meillä on ollut näissä harjoituskauden peleissä jaksoja, jolloin peli on kulkenut, mutta vastapainoksi on tullut paljon niitä hetkiä, kun peli ei ole kulkenut. Ehjempää kokonaisuutta lähdetään nyt hakemaan, Laurikainen sanoo.

Laurikaisen mukaan TPS saa hyvän ryhmän jalkeille lauantaina LähiTapiola Areenalla.

– Saadaan nyt laajempi ryhmä ja täysi vaihtopenkki mukaan peliin. Keskuspuolustaja Roope Pakkanen on kuntoutunut ja on palaamassa takaisin, ja jatkosopimuksen tehnyt laitahyökkääjä Linus Rönnberg on myös mukana, Laurikainen kertoo.

TPS:lle vastustajajoukkue EIF on hyvin tuttu viime vuosilta – päävalmentajaa myöten. EIF:n päävalmentajana toimii viime kaudella TPS:n valmennustiimissä työskennellyt espanjalaiskoutsi Gabri Garcia Xatart. Tammisaarelaisjoukkue on Ykköscupin B-lohkon kärjessä, kun aiemmista kahdesta pelistä tuloksina on ollut 3–1-voitto Käpylän Pallosta ja 0–0-tasapeli Salon Palloilijoiden kanssa.

Lauantai 18. helmikuuta on mustavalkoinen tuplapelipäivä, sillä Turun Palloseuran miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat peräjälkeen omat cup-ottelunsa LähiTapiola Areenalla. Samalla pääsylipulla näet molemmat pelit. Kansallisen Cupin ottelu TPS–VIFK alkaa kello 16.45.

TPS–EIF, la 18.2. klo 14.00 LähiTapiola Areena

Ottelun yleinen infopaketti

Lisää uutisia