Miehet: Otteluinfo Ykkösen otteluun TPS–Gnistan la 13.5. klo 16.00

Turun Palloseura kohtaa lauantaina miesten Ykkösen kotiottelussa helsinkiläisen Gnistanin. Ottelu TPS–Gnistan alkaa Urheilupuiston Yläkentällä lauantaina 13.5. kello 16.00.

Lipunmyynti

Liput voi ostaa ennakkoon Tiketistä tämän linkin kautta.

Yksittäisten lippujen hinnat miesten Ykkösen runkosarjan kotipeleissä ovat seuraavat. Huomaathan, että liput ovat edullisempia ennakkoon ostettuna. Ennakkohintaisten pääsylippujen myynti päättyy ottelua edeltävänä päivänä klo 23.59.

Lippujen hinnat ennakkoon ostettuna:

  • Aikuiset: 15 €
  • Opiskelija/eläkeläinen/työtön: 10 €
  • Nuoret 12-17v: 7 €

Lippujen hinnat ottelupäivänä:

  • Aikuinen: 20 € (18 € *)
  • Opiskelija/eläkeläinen/työtön: 15 € (13 € *)
  • Nuori [12–17v]: 10 € (8 € *)
  • Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

*S-etukortilla liput ottelupäivänä edullisempaan hintaan. S-etuhinnat merkitty tähdellä.

TPS:n kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, TPS:n seurakortilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun otteluun. HUOM! Yläkentän katsomokapasiteetti on rajallinen.

Kausikorttiasiakkaat

HUOM! Yläkentän rajallisen kapasiteetin vuoksi kausikorttilaisten täytyy lunastaa otteluun erikseen pääsylippu. Kausikortti ei käy pääsyksi TPS–Gnistan-otteluun. Lipun lunastus on kausikorttilaisille ilmaista. Ohjeet kausikorttiasiakkaan ilmaisen lipun lunastamiseen: Klikkaa Tiketin lippukauppaan ja valitse lipputyypiksi ”kausikorttilainen”. Syötä kenttään kausikorttisi numero (löytyy myös väliaikaisesta kausikortista) ja lunasta ottelulippu. Toimitustavoista käytössä on vain PDF-lippu tai lippu Kivraan, jotta toimitusmaksua ei tule maksettavaksi. Lippujen lunastus onnistuu myös väliaikaisella kausikortilla.

Kioskipalvelut

Ottelutapahtumassa katsojia palvelee yksi kioskipiste. Kioskin pullat leipoo Naantalin Aurinkoinen. Maksutapana käyvät käteinen ja korttimaksu. Ottelutapahtumassa ei ole anniskelua.

Televisiointi

Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Järjestelyt Yläkentällä

Yläkentällä on kaksi lipunmyyntipistettä, kaksi sisäänkäyntiä ja yksi kioskipiste. Niiden sijoittumisen näet oheisesta kuvasta. TPS-kannattajat sijoittuvat Yläkentän katsomossa kaupunginteatterin puoleiseen päätyyn, vieraskannattajat katsomon toiseen päätyyn.

Turvatarkastus

Stadionin sisäänkäynnin yhteydessä on turvatarkastus.

Lisää uutisia