Meri-Tuulia Reponen jatkaa Palloseurassa

Meri-Tuulia Reponen pukeutuu mustavalkoiseen paitaan myös kaudella 2021. Lausteen Nappulaliigassa pelaajauransa aloittanut laitapuolustaja debytoi Palloseurassa viime kaudella. 

– Tein jatkosopimuksen hyvillä fiiliksillä, mutta jonkin verran asiaa piti pohtia, sillä tällä tasolla pelattavan jalkapallon ja täysiaikaisen työn yhdistäminen vie käytännössä kaiken ajan. Toisaalta pelivuosia ei todennäköisesti ole enää paljon edessä ja jalkapallo on intohimoni, joten siinä mielessä sopimus oli aika helppo päätös. Tepsissä on selvä tekemisen meininki ja oli kyse sitten pelaajista tai valmennuksesta, niin kaikki asiat hoidetaan kunnolla alusta loppuun. Arvostan sitä erityisen paljon. 

Kauden 2021 alla Reponen toivoi, että Palloseurassa olisi luvassa paljon vastuuta ja tämä myös toteutui, sillä hän vakiinnutti nopeasti paikkansa kentällä.

– Kauden aikana löysin paikkani niin joukkueesta kuin kentältä ja pelini parani niin, että kauden loppua kohden pelasin jo liki omalla tasollani. 

Joukkueen runko on pysynyt melko samana ja Reposen mukaan se on helpottanut talven treenaamista. Henkilökohtaisella tasolla häntä on ilahduttanut myös se, että talvi on mennyt ilman loukkaantumisia. 

– Olen pystynyt harjoittelemaan täysipainotteisesti läpi talvikauden ilman loukkaantumisia tai sairastelua ja toivonkin, että sama jatkuu myös kauden aikana. On hyvä, että pelaajarunko ja valmennus on pysynyt samana, sillä olemme pystyneet jatkamaan siitä, mihin syksyllä jäimme. Kaikki tietävät mitä treeneistä haemme ja se näkyy mielestäni tietynlaisena rentoutena joukkueen sisällä. 

Lauantaina alkavaa Suomen Cupia kohti Reponen menee odottavaisin mielin. Kilpailulliset ottelut talven keskellä nostattavat mielialaa kuten myös se, että edessä on hyvin erilaisia vastustajia. 

– On erittäin piristävää, että talvikauden aikana on myös merkityksellisiä pelejä. Mielenkiintoisen asetelmasta tekee se, että jokainen alkulohkon vastustaja on eri sarjatasolla. Pääsemme lähtemään peleihin hyvin erilaisista ennakkoasetelmista! 

 

Lisää uutisia