Matej ja Tomas Hradecky vahvistavat TPS:ää kaudella 2019

TPS:n keskikenttä sai kertaheitolla vahvistusta kahden laatupelaajan verran, kun Matej Hradecky ja Tomas Hradecky ovat päässeet sopimukseen kasvattajaseuransa kanssa.

23-vuotias Matej edusti TPS:ää viimeksi Ykkösen tasolla kaudella 2015, jolloin hän toimi joukkueensa kapteenina. 26-vuotiaalla Tomaksella oli jo kauden 2018 kattava sopimus TPS:n kanssa, mutta ikävä loukkaantuminen pakotti jättämään kauden kokonaan väliin.

Matej Hradecky kävi myös läpi TPS:n eri juniori-ikäluokat ja debytoiden Veikkausliigassa kaudella 2012. Hän pelasi TPS:n edustusjoukkueessa Veikkausliigassa myös kausina 2013-14 sekä Ykkösessä kaudella 2015.

Hän siirtyi SJK:n Veikkausliigajoukkueeseen kaudeksi 2016. Kaudet 2017 ja -18 jäivät kokonaan väliin kahden vaikean polvivamman vuoksi. Matej on pelannut tähän mennessä urallaan 67 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä neljä maalia. Hän ehti pelata jo tammikuussa 2016 uransa ensimmäisen A-maaottelun.

-Matej on sellainen pelaaja, josta ei tarvitse kauheasti selitellä, miksi me hänet tänne halusimme. Hänellä on synkkä historia loukkaantumisten suhteen ihan viimeisiltä vuosilta. Kun hän on pelikunnossa, kaikki ymmärtävät sen, että hän on Jalkapallon Ykköseen kaikilta ominaisuuksiltaan erittäin dominoiva pelaaja, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen painottaa.

Tomas Hradecky kävi aikanaan läpi koko TPS:n junioriputken ja pelasi sen jälkeen Kakkosessa ÅIFK:n ja SalPa:n riveissä. Kaudeksi 2013 hän siirtyi Veikkausliigaan ja IFK Mariehamnin vahvuuteen. Kahden IFK Mariehamn -kauden jälkeen matka jatkui Rovaniemelle kaudeksi 2015. Hradecky voitti RoPS:ssa sen seurahistorian toisen mitalin, SM-hopean.

Kaudeksi 2016-17 hän siirtyi Tshekin pääsarjaan prahalaisen Bohemians 1905:n joukkueeseen. Harmittavat loukkaantumiset estivät kuitenkin lopullisen läpimurron siellä. Kaudeksi 2017 Hradecky palasi yksivuotisella sopimuksella Veikkausliigaan ja SJK:n riveihin, jota myös Matej-veli silloin edusti. Tomas on pelannut yhteensä 85 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä seitsemän maalia.

-Tomaksella on paha loukkaantuminen takana ja ensimmäinen asia on, että saadaan hänet taas kuntoon. Sen jälkeen hän on meille iso vahvistus ja pystyy pelaamaan useammalla eri pelipaikalla. Laatua on niin paljon, että voimme mennä hänen kanssaan minne asti vaan, Pikkarainen tietää.

Hradeckyn veljesten haastattelut TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/matej-ja-tomas-hradecky-vahvistavat-tps:aa-kaudella-2019/

Matej ja Tomas Hradeckyn pelaajasopimukset mahdollisti turkulainen Bar Into (os. Yliopistonkatu 12, 20100 TURKU).

Kuvia median käyttöön


Nyt viimeistään kannattaa tulla mukaan ja lunastaa paikka Veritas Stadionin lehtereiltä futiskaudelle 2019! Kausikortin hankit kätevästi täältä: https://www.lyyti.fi/reg/TPSkausikortti2019

TPS:n kausikortteja on myyty jo yli 600 kappaletta.


Lisää uutisia