Maalivahti Olli Hakanpää kantaa ylpeydellä kasvattajaseuransa paitaa myös kaudella 2024

TPS:n maalivahti Olli Hakanpää

Turun Palloseura on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen maalivahti Olli Hakanpään, 24, kanssa. Hakanpää on TPS:n oma kasvatti, jolle päättynyt kausi oli ensimmäinen kasvattajaseuran edustusjoukkueessa.

– Kulunut syksy on ollut pitkä ja henkilökohtaisesti raskas. Tämä merkitsee minulle tosi paljon, että pelit jatkuvat kasvattajaseurassa, joka on itselleni hyvin rakas, Hakanpää kertoo.

Päättyneellä kaudella Hakanpää pelasi sarja- ja cup-pelit yhteen laskien kolme virallista ottelua TPS:n edustusjoukkueessa. Lisäksi maalivahdin tilille kirjattiin kaksi lainalla PIF:n joukkueessa pelattua Kakkosen ottelua ja kolme ottelua TPS Akatemian riveissä Kolmosessa. Urallaan hän on pelannut yhteensä 45 Ykkösen ottelua.

Tulevalla kaudella Tepsin maalivahteja valmentaa 26-vuotias Jarkko Ojaniemi, joka aloitti työnsä seurassa eilen.

– Eilen aloitettiin yhteistyö ”Opan” kanssa. Pääsimme heti kiinni sellaisiin tekijöihin, joita haluamme hänen pelissään viedä eteenpäin. Opa on sikäli tosi mielekäs valmennettava, että hän haluaa oppia uutta ja kyselee minulta paljon asioista, Ojaniemi kommentoi.

– Yhteistyöni edellisen maalivahtivalmentajan Mikko Känkäsen kanssa sujui hyvin, ja odotan, että kehitys jatkuu edelleen uuden veskarivalmentajan opein tulevana vuonna. Jarkko on nuoren koulukunnan maalivahtivalmentaja, jolta pystyn varmasti ammentamaan paljon oppia päivittäisessä työssä treenikentällä. Ammattimainen kuva jäi ensimmäisistä treeneistä Jarkon kanssa, Hakanpää tuumaa.

Ojaniemen mukaan TPS:llä oli vahva tahto jatkaa yhteistyötä seuran oman kasvatin kanssa.

– Opalla on suuri TPS-sydän. Omalla persoonallaan hän tuo paljon positiivista asennetta joukkueen päivittäiseen arkeen.

TPS lähtee jalkapallokauteen 2024 vahvasti uudistuneen valmennustiimin voimin. Ensimmäisen uuteen kauteen valmistavan harjoitusottelun TPS pelaa jo huomenna lauantaina, kun joukkue kohtaa Gnistanin Mustapekka Areenalla Helsingissä. Hakanpää kokee, että Tepsin uusi valmennustiimi on lyhyessä ajassa ottanut homman hyvin haltuun.

– Meillä on tosi raikas valmentajaporukka, joka on tuonut mukanaan uutta energiaa ja uusia tuulia. Muutamien ensimmäisten treenien perusteella uusista valmentajista on piirtynyt minulle tosi ammattimainen kuva. Heillä on homma todella hyvin hanskassa ja he osaavat huomioida koko joukkueen tosi hienosti tavalla, jollaista en ole ennen nähnyt, Hakanpää sanoo.

TPS:n kausikortit kaudelle 2024 ovat myynnissä! TPS:n kausikortin kuluvan viikon loppuun mennessä ostaneiden kesken arvotaan Ecobike-sähköpolkupyörä. Suuntaa siis ostoksille Tiketin kausikorttikauppaan tästä linkistä.

Valokuva median käyttöön – kuva: Tiina Pirilä

TPS:n kauden 2024 sopimustilanne

  • maalivahti: Olli Hakanpää
  • puolustus: Oscar Häggström, Eero Uusitalo
  • keskikenttä: Aapo Boström, Hanjin Cho
  • hyökkäys: Onni Helén, Umar Bala Muhammed, Tuomas Pippola, Veeti Pohtio, Riku Riski
  • valmennus: päävalmentaja Miika Nuutinen, apuvalmentaja Henri Jussila, maalivahtivalmentaja Jarkko Ojaniemi, fysiikkavalmentaja Michael Oliphant, talenttivalmentaja Kalle Tallqvist

Pelaajaesittely: Olli Hakanpää

Lisää uutisia