Maalivahti Jere Koponen jatkaa uraansa TPS-paidassa

Jalkapallon Veikkausliigaan kaudeksi 2020 noussut TPS on tehnyt vuoden jatkosopimuksen maalivahti Jere Koposen kanssa. 27-vuotias Koponen siirtyi TPS:ään kesken Ykkösen kauden 2019 Liettuan pääsarjassa, A Lygassa, pelaavasta FK Palangasta.

Koponen pelasi loppukaudesta TPS:ssä neljä Jalkapallon Ykkösen ottelua sekä seuran molemmat liigakarsintaottelut KPV:tä vastaan. Koponen ei päästänyt liigakarsinnoissa maaliakaan selkänsä taakse.

Jere Koponen debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2013 ja hän on pelannut sen jälkeen 42 liigaottelua FC Interin ja SJK:n paidassa.

– Jeren olemus muistuttaa hyvästä ja onnistuneesta loppukaudestamme, joka päättyi tavoitteeseemme. Hänellä on ammattimaiset otteet ja selkeät tavoitteet sekä motiivi näyttää parasta osaamistaan jälleen myös Veikkausliigatasolla. Jerellä on poikkeuksellisen hyvä pelilukutaito sekä taito ehkäistä tilanteita ennalta, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen analysoi tuoretta sopimuspelaajaansa.

– Oli hienoa päästä mukaan TPS:n projektiin kesken kauden ja oli totta kai upeaa, että sain antaa oman panokseni loppukaudella kentällä. TPS-kannattajat tekivät suuren vaikutuksen ja karsintamatsien tunnelma oli hienointa, mitä olen urallani koskaan kokenut, Koponen kiittelee.

– Päätös jatkaa täällä oli helppo ja on hienoa päästä aloittamaan taas täysin uusi projekti. Olen viihtynyt seurassa erinomaisesti ja positiivisin mielin odotan jo yhteisiä harjoituksia sekä starttia kohti liigakautta.

Jere Koposen kummiyritys kaudella 2020 on RTV.

TPS jalkapallo järjestää keskiviikkona 27.11. tiedotustilaisuuden, jossa julkaistaan taas uusia pelaajasopimuksia. TPS TV näyttää suoran lähetyksen tiedotustilaisuudesta klo 14.00 alkaen.

Koposen kuva median käyttöön

Lisää uutisia