Maalinälkäinen hyökkääjä Heidi Leppämäki jatkosopimukseen Palloseuran kanssa – ”Työteliäs pelaaja”

Turun Palloseura on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Heidi Leppämäen, 22, kanssa. Leppämäki tuli mustavalkoisten mukaan Kuopion Palloseurasta kaudelle 2023.

– Hyvillä mielin jatkan Turusssa. Tuntui luontevalta jatkaa Tepsissä, jatketaan siitä mihin viime kaudella jäätiin, Leppämäki kertoo.

Leppämäkeä ymmärrettävästi harmittaa viime kausi, mutta hän on ottanut kaiken opin liigakaudesta mukaansa ja haluaa keskittyä uuteen tulevaan kauteen.

– Minulla on aika toiveikkaat ajatukset tulevalle kaudelle. Haluan tehdä enemmän maaleja kuin kaksi. Muutenkin haluan rakentaa enemmän maalipaikkoja muille, sanoo Leppämäki.

TPS:n uusi päävalmentaja Sami Lehtilä luonnehtii Leppämäkeä työteliääksi hyökkääjäksi.

– Heidi osoittaa halua tehdä maaleja, sekä kykyä ratkaista tehokkaasti yksittäisiä hetkiä meidän haluamallamme tavalla vastustajan maalin edessä. Sopiva suoraviivaisuus ja hyvä laukaus varmasti tuottavat tulosta. Mielenkiinnolla odotan hänen näkemistään tositoimissa tulevalla kaudella, Lehtilä kommentoi.

Leppämäen mukaan Lehtilän pelitapa sopii hänen pelityyliinsä.

– Samin pelitapa päästä pelaamalla maalintekoalueelle sopii minulle näin hyökkääjän näkökulmasta. Uskon, että omat kykyni tulevat paremmin esille tulevalla kaudella. Sami vaikuttaa hyvälle valmentajalle. Olen tykännyt siitä, mitä hän on tässä lyhyessä ajassa saanut jo aikaiseksi sekä mitä hän on yrittänyt ajaa sisään pelaajiin, Leppämäki sanoo. 

Valokuva median käyttöön – Kuva: Janne Hirvensalo

TPS Jalkapallon kausikortit kaudelle 2024 ovat nyt myynnissä! Kausikortilla näet naisten edustusjoukkueen kotipelit Ykkösessä sekä miesten edustusjoukkueen kotipelit Ykkösliigassa. Tiketin kausikorttikauppaan pääset tästä linkistä.

Pelaajaprofiili: Heidi Leppämäki

  • syntynyt: 16.9.2001
  • syntymäpaikka: Seinäjoki
  • kansalaisuus: suomi
  • pituus: 172 cm
  • pelipaikka: hyökkääjä
  • vahvempi jalka: vasen
  • sopimus TPS:n kanssa: 2024
  • seurahistoria: Seinäjoen Mimmiliiga, Vasa IFK, FC Sport, KuPS, TPS

Lisää uutisia