Loukkaantumiskierteessä oleva TPS sunnuntaina MYPA:n vieraaksi

TPS palaa Jalkapallon Veikkausliigan arkeen sunnuntaina Kouvolassa, kun se kohtaa ensimmäisen kerran tällä kaudella MYPA:n. TPS lähtee otteluun varsin haastavista asemista tiistaisen eurocup-pettymyksen jäljiltä.

– Lähtökohta uuteen on ison pettymyksen jälkeen aina erittäin haastavaa, mutta yritämme tietysti siirtää nyt koko fokuksen Veikkausliigaan. MYPA saa tähän peliin kaikki pelikiellossa olleet pelaajansa takaisin ja tulee varmasti täynnä virtaa meidän kimppuumme, TPS-luotsi Marko Rajamäki tietää.

TPS joutuu matkustamaan MYPA:n vieraaksi pitkän sairaslistan saattelemana. TPS:ltähän on puuttunut käytännössä koko kauden laituri Dennis Okaru ja keskikentän ankkuri Duarte Tammilehto. Keskikenttäpelaaja Santeri Mäkinen teki paluun kentille viime tiistaina yhdeksän kuukauden jälkeen surullisin seurauksin. Hän ehti olla kentällä noin kymmenen minuuttia, kun hän loukkasi jälleen vakavasti polvensa.

– Olen todella pahoillani Santerin puolesta. Seurasin melkein vuoden vierestä, kun hän kuntoutti sitkeästi itseään ja nyt edessä saattaa olla samanlainen ruljanssi. Santeri menee joka tapauksessa ensi keskiviikkona uuteen polvioperaatioon ja saamme tarkemmat toipumisennusteet silloin, Rajamäki toteaa.

TPS:n sairaslistalle ovat liittyneet myös Matej Hradecky, Henrik Moisander sekä Mikko Hyyrynen. Hradecky on varmuudella poissa sunnuntaina, mutta Hyyrysen ja Moisanderin kohtalot selviävät viikonlopun aikana.

– Niillä miehillä mennään, ketkä ovat rivissä. Kovan kauden rasitukset painavat juuri nyt pahiten päälle, mutta lähdemme taistelemaan voitosta viimeiseen asti, Rajamäki lupaa.

Ottelu alkaa Kymenlaakson Sähkö Stadionilla siis sunnuntaina 14.7. klo 18.30. Ottelun kuulee suorana lähetyksenä Radio Auran Aalloilta.

Lisää uutisia