Lippuhinnat ja ottelujärjestelyt huomisessa TPS-FC Inter -ottelussa

TPS:n Liigacupin viimeinen alkulohkon kotiottelu pelataan huomenna perjantaina 1.3. klo 15.00 Javenture-areenalla. Vastustaja on tuolloin naapuriseura FC Inter.

Lippuhinnat TPS-FC Inter -ottelussa:
aikuiset 10 €
lapset (7-16-v.) 5 €
opiskelijat ja eläkeläiset 8 €

Lipunmyynti Javenture-Areenalla alkaa pelipäivänä puoli tuntia ennen ottelun alkua, eli klo 14.30. Sisäänkäynnin yhteydessä suoritetaan myös turvatarkastus.

Vapaakorteista ottelussa käyvät Palloliiton Kultakortti ja erotuomarikortti sekä TPS:n Kultamerkki ja Suomenmestarikortti. Lisäksi TPS Juniorijalkapallon lisenssikortilla on vapaa pääsy alkulohkovaiheen kotiotteluihin. Kaikilla vapaakorteilla on kuitenkin yhteinen rajoitettu kiintiö areenan rajallisen kapasiteetin vuoksi.

Ottelu pelataan Javenture-Areenalla (os. Nummisuutarinkatu 3, Turku), joka sijaitsee Impivaaran jalkapallohallin vieressä. Hallin ympärillä on kaksi parkkialuetta, joihin ajetaan Nummisuutarinkadun kautta. Oheisessa kuvassa kartta alueesta ja ottelujärjestelyistä.

Pitkällä sivulla olevaan katsomoon otetaan katsojia kahdelle riville. Lisäksi toisessa päädyssä on mahdollisuus seurata ottelua seisoen. Katsomoiden edessä on perjantain ottelussa turvaverkko.

Yleisön käytössä on WC. TPS:n kotiotteluissa palvelee myös buffet, jonka tuotot menevät seuran junioritoiminnan tukemiseen.

Tervetuloa TPS-FC Inter -otteluun!

Lisää uutisia