Lehtovaaran suunpielet koetukselle lauantaina

TPS:n kanssa yhteistyötä monta vuotta tehnyt Ravintola Pikku-Torre lanseeraa uuden jättimäisen XXL-Megahampurilaisen. Pikku-Torre on kutsunut uuden jättiannoksen koemaistajiksi TPS-maalivahti Jukka Lehtovaaran ja FC Interin hyökkäjänn Timo Furuholmiin. Jos tämä urheilullinen kaksikko pystyy tyhjentämään ongelmitta lautasensa, annoksen lopullista kokoa pitää pitää kuulemma vielä harkita.

Lehtovaara ja Furuholm iskevät burgereiden kimppuun paikallismatsihengessä lauantaina 22.1. klo 18.00 alkaen. Tunti tästä, ja alkaa Pikku-Torren jo kymmenettä vuotta pyörittämä futisaiheinen visa ”Who’s got the ball now?

– Kiva, että pojat suostuivat tulemaan testaamaan uuden annoksemme. Saadaan myös vähän ensituntumaa ensi kauden paikallisastelmiin ruokapöydän kautta ja sen jälkeen taas kisaillaan futistietämyksestä, ravintoloitsija Timo Kauppinen myhäilee.

TPS ja Lehtovaara aloittavat Liigacup-taipaleensa ensi tiistaina Turun Kupittaa vitosella, kun vastaan asettu hallitseva Veikkausliigamestari HJK klo 17.00 alkaen.

Lisää uutisia