Lehtovaara pelaa Paraisilla mielellään

TPS kohtaa torstaina Paraisilla Suomen Cupin matsissa FF Jaron. TPS-maalivahti Jukka Lehtovaaralle kotipelipaikan väliaikainen vaihdos ei tunnu lainkaan pahalta.

– Nyt kun olen asiaa miettinyt, niin ihan hyvä että pelataan siellä Paraisilla. Mitä nyt joskus ollaan tässä stadionilla pelattu näitä cupin matseja, niin ei olla aina ehkä saatu kauheasti yleisöä houkuteltua paikalle. Siinä voi käydä stadioni vähän kolkoksi, jos ei ole yleisöä. Paraisille voi tulla sellaisia ihmisiä, jotka ei välttämättä tulisi tänne Turkuun matsia katsomaan. Uskon että sinne saadaan ihan hyvä tunnelma ja sehän on sellainen pieni kodikas stadion, niin eiköhän siitä tulee ihan hyvä tapahtuma.

Jaron riveistä puuttuu liigan yksi kovimmista paluumuuttajista. Alexei Eremenko Jr. on nimittäin Suomen A-maajoukkueen riveissä kohtaamassa Puolaa.

– Kyllä Jaro on ilman Losaakin iskukykyinen joukkue. Meille Jaro on ollut aina aika vaikea joukkue, varmaan saa taas painia ihan kunnolla torstaina, analysoi Jukka.

TPS-FF Jaro pelataan torstaina 27.5. kello 18.00 alkaen Pajbackan kentällä.

– Ehdottomasti kaikki paikalle. Kannattaa tulla ajoissa, siellä ei kauheasti ole istumapaikkoja, velmuilee Lehtovaara lopuksi.

 Otteluun myydään lippuja ennakkoon Paraisten keskustassa Pargas IF:n Veikkauspalvelussa (os. Kauppiaskatu 10, 21600 Parainen). Aikuisten ennakkolippu maksaa kahdeksan (8) euroa ja lasten (7-17-vuotiaat), eläkeläisten, opiskelijoiden ja työttömien ennakkoliput maksavat neljä (4) euroa kappaleelta.

Otteluun myydään myös lippuja ottelupäivänä Pajbackan kentän portilta, jolloin vastaavien lippujen hinnat ovat kymmenen (10) ja viisi (5) euroa.

Otteluun ei saa pääsylippuja TPS:n normaalien lipunmyyntikanavien kautta.

Lisää uutisia