Laurikaisen TPS avasi pistetilinsä Liigacupissa

Liigacupin alkulohkon viimeisen ottelunsa tänään pelannut TPS avasi pistetilinsä Eckeröhallenissa, kun raitapaidat taistelivat 2-2-tasapelin isäntäjoukkue IFK Mariehamnin kanssa. Ottelun lopputulos merkitsee samalla sitä, että TPS:n ottelut päättyivät A-alkulohkoon, josta eteenpäin jatkopeleihin jatkavat IFK Mariehamn ja FC Inter.

TPS hivuttautui 0-1-johtoon jo 10. minuutin kohdalla Alex De Johnin osumalla. IFK nousi tasoihin Josef Ibrahimin maalilla 74. minuutilla. Amos Ekhalie vei isännät johtoon 84. minuutilla, mutta pikapaluun TPS-paitaan tehnyt Mikko Hyyrynen tasoitti puntit vielä hieman ennen ottelun loppua.

TPS:n uusi päävalmentaja Mika Laurikainen johdatti joukkonsa kommennossaan siis ensimmäiseen taisteluun tänään.

– Hyvä starttihan tämä oli, ei ollut liikaa aikaa valmistautua. IFK piti ehkä enemmän palloa kokonaisuudessa, mutta peli lähti kuitenkin ihan hienosti liikkeelle ja saatiin aika alkuun se maali. Luotiin hyvin tilanteita ja nuorella porukalla riitti virtaa koko pelin ajan. IFK tulee olemaan ensi kaudella todella kova, mutta päästiin ihan hyvin haastamaan heitä koko matsin ajan. Lopputulos on kaikkiin viime aikaisiin tapahtumiin nähden erinomainen, Laurikainen kiitteli joukkojaan.

TPS TV (tpstv.fi) tekee koosteen ottelusta välittömästi, kun paikan päällä kuvattu videomateriaali saadaan Turkuun editoitavaksi. Tämä tapahtuu torstaina, kun TPS saapuu takaisin Turkuun.

– Ottelutallenne siirtyy turvallisesti pian laivaan ja saapuu Turkuun jo huomiseksi. Tumpero pääsee ottelukoosteen kimppuun sen jälkeen välittömästi, Laurikainen naurahti.

Lisää uutisia