Lauantaisen TPS-IFK Mariehamn -ottelun järjestelyt ja lippuhinnat

TPS:n Liigacupin seuraava ja samalla alkulohkovaiheen viimeinen kotiottelu pelataan lauantaina 10.3. klo 13.45 Javenture-Areenalla. Vastassa on tuolloin IFK Mariehamn.

Lippuhinnat:
aikuiset 10 €
lapset (7-16-v.) 5 €
opiskelijat ja eläkeläiset 8 €
TPS-juniorit 3 €

Lippuja otteluun myydään ennakkoon TPS:n toimistolla (os. Ruissalon Puistotie 85) arkisin klo 10-15 sekä Javenture-Areenalla sisäänkäynnin yhteydessä alkaen puoli tuntia ennen ottelun alkua. Sisäänkäynnin yhteydessä suoritetaan myös turvatarkastus.

Vapaakorteista TPS:n Liigacupin otteluissa käyvät ainoastaan Palloliiton Kultakortti sekä TPS:n Kultamerkki ja Suomenmestarikortti.

Kaikki TPS:n alkulohkovaiheen kotiottelut pelataan Javenture-Areenalla (os. Nummisuutarinkatu 3, Turku), joka sijaitsee Impivaaran jalkapallohallin vieressä. Hallin ympärillä on kaksi parkkialuetta, joihin ajetaan Nummisuutarinkadun kautta. Oheisessa kuvassa kartta alueesta ja ottelujärjestelyistä.

Istumakapasiteetti TPS-IFK Mariehamn -ottelussa on 350. Pitkällä sivulla olevaan katsomoon otetaan katsojia vain ylemmälle riville. Lisäksi päädyssä on siirrettäviä lisäkatsomoita. Molempien katsomoiden edessä on turvaverkko.

Yleisön käytössä on WC. TPS:n kotiotteluissa palvelee myös buffet, jonka tuotot menevät seuran junioritoiminnan tukemiseen.

Tervetuloa TPS-IFK Mariehamn -otteluun!

Lisää uutisia