Lauantaina Lahden kaatoon

Naisten Ykkönen jatkuu lauantaina 18.5. klo 15.00, kun TPS matkaa FC Lahden vieraaksi. Ottelu pelataan Kisapuiston Stadionilla Lahdessa.

Viime sunnuntaina TPS vieraili Kotkassa ja nappasi sieltä täydet kolme pistettä mukaansa. Kapteeni Sanna Porali luonnehti ottelun ensimmäistä puoliskoa tasaiseksi väännöksi.

– KTP sai ihan hyvää painetta meidän päähän ekalla puoliajalla. Heillä on hyvä joukkue ja tiesimme, että he tulevat kovaa. Me jaksoimme kuitenkin luottaa omaan tekemiseemme. Ero tuli näkyviin toisella puoliajalla, KTP vähän hyytyi. Me löysimme sen tahtotilan, että saimme tehtyä maaleja heti toisen puoliajan alkuun. Siinä me katkaisimme KTP:n selkärangan, Porali sanoo.

Porali antaa täydet kolme tähteä hyökkääjä Laura Linnalalle viime matsista.

– Laura teki hattutempun ja näytti, kuinka vaarallinen pelaaja hän on. Hän on Ykkösen kovin hyökkääjä tällä hetkellä.

Lauantaina 18.5. TPS lähtee FC Lahden kaatoon.

– Meidän pitää lähteä heti alusta semmoisella ajatuksella, että me olemme TPS, me tulemme kovaa. Sen pitäisi olla lähtökohta ihan joka pelissä, ettei vastustajalla ole mukavaa missää vaiheessa ottelua. Oma pelaaminen, hyvä prässi ja jokainen kaksinkamppailu voitetaan, Porali kertoo.

Poralin mukaan Lahdessa kannattaa pitää silmällä etenkin hyökkäyspään pelaajia.

– Meillä on paljon erityyppisiä pelaajia ja jokaisella heistä on eri vahvuudet.

TPS:n matka Naisten Ykkösessä on alkanut hyvin. Viidestä ensimmäisestä matsista tuloksina ovat neljä voittoa ja yksi tasapeli. Poralin mukaan Tepsin joukkue on vahva ja hyvin tasapainoinen.

– Meillä on hyvä ja monipuolinen rakenne joukkueessa. Meillä on riittävästi kokemusta sekä meillä on nuoruuden intoa ja energiaa. Olemme pystyneet pitämään oman tasomme otteluissa. Se tulee olemaan tärkeää, mitä pidemmälle kausi etenee, että pidämme tasomme korkealla ja luotamme omaan tekemiseen, Porali sanoo.

FC Lahti – TPS lauantaina 18.5. klo 15.00 Kisapuiston Stadion, Lahti.

Lisää uutisia