Laitahyökkääjä Tehe Olawale siirtyy TPS:ään lainasopimuksella Italian Parmasta

Veikkausliigakauteen 2020 valmistautuva TPS on hankkinut kovan luokan vahvistuksen hyökkäyspäähänsä. Laitahyökkääjä Tehe Olawale vahvistaa TPS:ää kauden 2020 kattavalla lainasopimuksella. 21-vuotias Olawale solmi tammikuussa 4,5 vuoden sopimuksen Italian Serie A:ssa pelaavan Parman kanssa, mutta italialaisseura haluaa hänelle säännöllistä peliaikaa ja vastuuta tässä vaiheessa uraa.

Norsunluurannikolta kotoisin oleva Olawale siirtyi tammikuussa Parmaan Italian Serie D:ssä pelaavasta Ponsaccosta, jossa hän pelasi syyskaudella 16 sarjaottelua ja viimeisteli niissä yhdeksän maalia. Hän on alun perin Empoli FC:n juniorikoulun pelaajia. Toscanalaisseura tunnetaan laadukkaana nuorten pelaajien kasvattajana.

– ”Momosta” näki heti sen, että perusopit ovat tulleet Italiassa, jossa korkea työmoraali on jalkapallon perusasioita. Saimme joukkueeseen mukaan juoksuvoimaisen, suoraviivaisen ja nopean laiturin, jonka pelityyli myös sopii erinomaisesti meille, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen arvioi.

Olawalen kummiyritys kaudella 2020 on Silja Line.  


TPS:n kausikortit Veikkausliigakaudelle 2020: https://www.lyyti.in/TPSkausikortti2020

Lisää uutisia