Laitahyökkääjä Jenna Koivisto jatkosopimukseen Palloseurassa – ”Nuori ja hyvin potentiaalinen pelaaja”

Turun Palloseura on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen laitahyökkääjä Jenna Koiviston, 19, kanssa. Koivisto pelasi ensimmäiset pelinsä edustusjoukkueen kanssa kaudella 2022. Viime kausi oli Koivistolle ensimmäinen Kansallisessa Liigassa.

Koivisto jatkaa omien sanojensa mukaan hyvillä mielin Tepsissä.

– Odotan innolla alkavaa kautta. Haluan päästä jo pelaamaan harjoituspelejä ja aloittamaan kauden. Veikkaan, että meille tulee kova joukkue ja pärjäämme Ykkösessä hyvin, Koivisto sanoo.

Viime kausi oli Koiviston mukaan vaikea, mutta kovemmat pelit opettivat häntä paljon pelaajana.

– Pelit jännittivät kovasti, mutta minusta tuntuu, että olemme paljon vahvempia ja valmiimpia nousemaan Ykkösestä takaisin Kansalliseen Liigaan. 

Tepsin päävalmentaja Sami Lehtilä näkee paljon potentiaalia nuoressa laitahyökkääjässä.

– Jenna on nuori ja hyvin potentiaalinen pejaaja. Nopeudellaan ja hyvällä jaksamisella hän tulee olemaan tehokas pakkaus molempiin suuntiin kaudella, mikä on meidän tavassamme pelata hyvin oleellista. Innolla odotan Jenna suorituksia tulevalla kaudella, Lehtilä sanoo.

Koiviston mukaan uusi päävalmentaja on tuonut mukanaan hyviä muutoksia joukkueen arkeen.

– Olen yllättynyt todella positiivisesti, meillä on treeneissä hyvä meno ja tempo on kasvanut. Sami on myös kertonut selkeästi, mitä meiltä halutaan joukkueena, Koivisto kertoo.

Koivistolla on selvät tavoitteet tulevalle kaudelle.

– Omat henkilökohtaiset tavoitteeni ovat saada mahdollisimman paljon peliaikaa ja nousta avaukseen pelaavaan kokoonpanoon.  

Valokuva median käyttöön – Kuva: Janne Hirvensalo

TPS Jalkapallon kausikortit kaudelle 2024 ovat nyt myynnissä! Kausikortilla näet naisten edustusjoukkueen kotipelit Ykkösessä sekä miesten edustusjoukkueen kotipelit Ykkösliigassa. Tiketin kausikorttikauppaan pääset tästä linkistä.

Pelaajaprofiili: Jenna Koivisto

  • syntynyt: 2.4.2004
  • syntymäpaikka: Eura
  • kansalaisuus: suomi
  • pituus: 166 cm
  • pelipaikka: laitahyökkääjä
  • vahvempi jalka: oikea
  • sopimus TPS:n kanssa: 2024
  • seurahistoria: EuPa, Pallo-Iirot, TPS

Lisää uutisia