Lähde TPS:n mukaan Espanjan Fuengirolaan maaliskuun lopulla!

TPS:n miesten edustusjoukkue leireilee ja harjoittelee Espanjan Fuengirolassa yhden täyden viikon maaliskuun loppupuolella. Leirimatkan on mahdollistanut TPS:n yhteistyökumppani, joka halusi kohdistaa tukensa nimenomaan joukkueen ulkomaanleiriin.

TPS järjestää leiriviikon kylkeen myös oman matkan seuran yhteistyökumppaneille ja kannattajille. Tämä matka ajoittuu perjantaista maanantaihin 22.-25.3.2019. Jos haluaa olla matkassa koko leiriviikon (18.-25.3.) ajan, sekin järjestyy tarvittaessa.

Matkalla on mahdollisuus pelata golfia, tutustua Fuengirolaan ja sen lähiympäristöön sekä seurata TPS:n edustusjoukkueen edesottamuksia harjoituskentällä ja sen ulkopuolella. Verkostoituminen muiden kumppaneiden kanssa on myös varmasti keskimääräistä mukavampaa Espanjan auringon alla.

– Kaikki osallistujat saavat toki suunnitella oman matkaohjelmansa mielensä mukaan, mutta me halusimme järjestää yhteistä toimintaa myös joukkueen kanssa. Järjestämme viikonloppuna yhdet yhteiset harjoitukset joukkueen kanssa ja lisäksi ruokailemme yhdessä, TPS jalkapallon tapahtumapäällikkö Janne Kytölä taustoittaa.

– Tämä on joukkueelle erittäin tärkeä leiri monessakin suhteessa. Pelaajat ja taustat pääsevät irti tutusta ympäristöstä lämpimämpiin ja kesäisempiin olosuhteisiin. Me saamme kaikki Fuengirolasta hienon yhteisen lähtölaukauksen kohti alkavaa jalkapallokautta, Kytölä tietää.

Ota siis oma varaslähtösi kesään Espanjassa yhdessä TPS:n edustusjoukkueen kanssa!

Matkalle on varattu paikkoja rajoitetusti (yhteensä 20 kpl) ja paikat täytetään ilmoittaumisjärjestyksessä.

Matkan hinta aikavälillä 22.-25.3. 2019 yhteensä 1200 € (sis. alv.), sisältäen:

• Lennot: Helsinki – Malaga – Helsinki
• Bussikuljetukset: Turku – Helsinki – Turku sekä Malaga – Fuengirola – Malaga
• Majoitus: 10 hengen huviloissa
• Yhteisruokailut joukkueen kanssa
• Yhdet yhteisharjoitukset joukkueen kanssa

Lisätietoja Fuengirolan matkasta:

Mika Kanerva
myyntipäällikkö
p. 044-280 9135
mika.kanerva@tps.fi

Janne Kytölä
tapahtumapäällikkö
p. 040-532 1040
janne.kytola@tps.fi

Jarmo Kähkönen
toimitusjohtaja
p. 040-548 4152
jarmo.kahkonen@tps.fi

Lisää uutisia