Laajalla ryhmällä Tammisaareen – Momo ja Masa debytoivat lauantaina

TPS kohtaa harjoitusottelussa lauantaina 7.3. EIF:n Tammisaaren keskuskentän keinonurmella klo 14.00 alkaen.

Palloseura matkustaa keväiseen Tammisaareen laajalla ryhmällä. Päävalmentaja Tommi Pikkarainen aikoo peluuttaa lauantaina kaikkia terveitä pelaajia.

Etukäteen suurin mielenkiinto kohdistuu laitapuolustaja Masahudu Alhassaniin sekä laitahyökkääjä Tehe Olawaleen, jotka molemmat nähdään kentällä lauantaina. Myös torstaina seuran kanssa sopimukseen päässyt Yassin Housni pelaa EIF-ottelussa. 

– Uusia pelaajia ajetaan lauantaina sisään. ”Momo”, ”Masa” ja Yassin, he pelaavat kaikki. Me lähdetään laajalla ryhmällä liikenteeseen, mukana on yli 20 pelaajaa. Kukaan ei pelaa ihan täyttä peliä, joten rotaatiota nähdään. Jokainen terve pelaaja saa mahdollisuuden näyttää, missä mennään, Pikkarainen lupaa.

– Meillä on seuraava virallinen peli viikon päästä, jonka haluamme tietysti voittaa ja mennä Suomen Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon. EIF-peli on valmistautumis- ja näyttöpaikka myös sitä silmällä pitäen, Pikkarainen painottaa.

TPS:n kokoonpanosta puuttuu lauantaina varmuudella kolme kenttäpelaajaa; Juho Lähde, Albijon Muzaci sekä Jonni Peräaho.

– Jonni oli jo mukana harjoituksissa tällä viikolla, joten ihan iloisia uutisia sieltä. Pelikuntoon pääsemisessä menee oma aikansa. Albi aristee hieman kylkeänsä ja jättää EIF-pelin väliin. Juhon jalan kanssa on menty ylä- ja alamäkeä ja hän tarvitsee vielä aikaa, Pikkarainen listaa.

TPS:n maalivahtitilanne ei ratkennut vielä tällä viikolla. Jere Koposen kaveriksi Tammisaareen lähtee Niklas Harju. Kuten on moneen kertaan toistettu, toinen sopimusmaalivahti Santeri Aaltonen palaa selkäoperaation jäljiltä vasta kesällä mukaan.

– Olemme pohtineet erilaisia vaihtoehtoja ja valmista ei vielä ole. Meillä on yksi erittäin hyvä kotimainen vaihtoehto kiikarissa, mutta en pysty vielä varmistamaan asiaa, Pikkarainen toteaa.

Se on myös varmaa, että TPS tulee vahvistamaan vielä keskikenttäänsä hyvissä ajoin ennen liigakauden alkua. Haussa on vähintään yksi pelaaja, parhaassa tapauksessa jopa kaksi.

– Kyllä keskikentälle tulee vahvistusta ja tässä on ollutkin aika kiirettä sen projektin kanssa. Ja myös aika mielenkiintoisia käänteitä. Tiedotamme kyllä heti, kun sitä tiedotettavaa on, TPS-luotsi vielä naurahtaa.

Lisää uutisia