Kupittaan parkkialueilla on lauantaina tungosta

TPS kohtaa Jalkapallon Ykkösen kauden 2017 kotiavauksessaan lauantaina 29.4. EIF:n. Ottelu alkaa Kupittaan Veritas Stadionilla klo 19.17.

Samana päivänä pelataan Kupittaan Marli Areenalla myös kansainvälistä salibandyturnausta. Lauantaina Marli Arenalla kohtaavat Suomi ja Ruotsi klo 17.00 alkaen.

TPS:n kotiavaus ja salibandymaaottelu menevät näin tapahtumina ajallisesti ainakin osittain päällekkäin. Kahden ison tapahtuman järjestäminen samalla alueella tarkoittaa myös sitä, että alueen parkkipaikat ovat kovassa käytössä.

Omalla autollaan paikan päälle saapuvien katsojien kannattaakin lähteä liikkeelle tavallista aikaisemmin, sillä parkkipaikan etsimisessä voi mennä normaalia kauemmin aikaa.

Kaikkein suositeltavin vaihtoehto onkin jättää auto kokonaan kotiin ja saapua paikan päälle mahdollisuuksien mukaan joko kävellen, polkupyörällä tai joukkoliikenteen palveluilla.

TPS tiedotti torstaina, että lähes kaikki kausikortit saattavat saapua myöhässä omistajilleen postin mukana. TPS lupasi kaikille kausikorttiasiakkailleen, että he saavat vastineeksi irtolipun kauden kotiavaukseen Veritas Stadionin päälipunmyynnistä nimeään vastaan. Tämä pätee tietysti edelleen. Perjantain aikana on kuitenkin selvinnyt, että pahimmilta ruuhkilta tämän asian suhteen tullaan selviämään. TPS:lle on tullut positiivisena yllätyksenä tietoa siitä, että ilahduttavan monet kausikorttilaiset ovat saaneet loppujen lopuksi postinsa ja uuden kausikorttinsa ajoissa.

Lisää uutisia