KTP rankaisi Tepsiä virheistä ja vei voiton kärkikamppailusta

TPS – KTP 1–3 (1–1)

16 min 0–1 Mika
31 min 1–1 Linus Rönnberg
64 min 1–2 Mika
81 min 1–3 Aleksi Tarvonen

TPS:n kokoonpano: Jere Koponen (mv, C), Juri Kinnunen, Roope Pakkanen, Samba Benga (varoitus), Joonas Lakkamäki (69 min Jesper Karlsson), Demba Savage, Daniel Rantanen (varoitus), Kasper Hämäläinen, Anthony Annan (varoitus) (81 min Jasper Jalonen), Linus Rönnberg (57 min Albijon Muzaci (varoitus)), Simo Roiha.

Pelipaikka: Veritas Stadion, Turku

Erotuomari: Joona Kontinen

Yleisömäärä: 1698

Kooste: https://youtu.be/1wr9PSCGZ28

Veritas Stadionin kesäisen lämpimässä maanantai-illassa mitelty Ykkösen kärkikamppailu päättyi tänään vierasjoukkue KTP:n voitonjuhliin. Tappiosta huolimatta TPS jatkaa Ykkösen sarjataulukon kärjessä.

Päävalmentaja Jonatan Johanssonin kommentit:

”Me loimme tänään tarpeeksi maalipaikkoja, sen puolesta olisimme voineet voittaa. Kaikki meidän päästämämme maalit syntyivät omista virheistämme. Me emme ole päästäneet paljon maaleja tänä vuona, mutta nyt tuli useampi takaiskumaali.

Ennen sitä KTP:n toista maalia pelasimme mielestäni hyvin. Se Mikan illan toinen maali oli aika ratkaiseva pelin kannalta. Futis on tällaista, virheistä rangaistaan. Vastassa oli tänään sarjan kärkipään joukkue, joka rankaisi meitä virheistämme.

Tietyillä pelaajilla on vähän väsymystä, se on selvä. Olen erittäin pettynyt jätkien puolesta. Meillä on ollut tuloksellisesti hyvä putki päällä, joka nyt katkesi.”

Maalivahti Jere Koposen kommentit:

”Olimme vähän epäonnekkaita niissä kahdessa ensimmäisessä takaiskumaalissa. Ensimmäisessä maalissa Roope Pakkanen pelasti hienosti sen ensimmäisen tilanteen, mutta sitten pallo sattui pomppimaan siihen Mikalle, joka tykitti siitä maalin. Toisessa maalissa pieni kommunikaatiokatkos aiheutti sen, että Mika pääsi läpi. Hyvänä maalintekijänä hän oli tilanteessa hyeenan lailla paikalla ja nosti pallon ylitseni.

Kolmas maali meni ihan täysin minun piikkiini. Niitä sattuu joskus kaikille. Ei tässä auta siihen jäädä kiinni.

Olen kohtuullisen tyytyväinen peliesitykseemme tänään. Välillä ehkä passivoiduimme vähän liikaa. Lukemat vähän mairittelevat Kotkaa.”

Sydän Pelissä: Linus Rönnberg

Nuori TPS-laituri oli jälleen energinen ja yritteliäs. Loistavan vastahyökkäyksen päätteeksi syntynyt Rönnbergin maali oli tepsiläisittäin illan kohokohta.

Seuraava ottelu: PIF – TPS, su 10.7. klo 18.30, Parainen.

Lisää uutisia