KTP-ennakko: Mohamed pelikunnossa – Sjöroos palaa kokoonpanoon

TPS kohtaa Jalkapallon Ykkösessä sunnuntaina Kotkassa KTP:n klo 18.30 alkaen. Liigasta täksi kaudeksi Ykköseen pudonnut KTP on ollut tällä kaudella selkeä pettymys. Maineikas joukkue on edelleen Ykkösessä putoajan paikalla. TPS:lle KTP on ollut tällä kaudella jostain syystä kuitenkin ohittamaton. KTP on käynyt voittamassa tällä kaudella jo kahdesti Turussa. Ensin toukokuussa 2-5 ja sen jälkeen heinäkuussa 1-3.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen ja puolustaja Rasmus Holma kertoivat joukkueen tunnelmista Grani-voiton jäljiltä sekä ennen sunnuntain KTP-ottelua. He myös avasivat sitä, millä reseptillä KTP olisi nyt vihdoinkin tarkoitus kaataa. TPS-leiristä kantautui myös iloisia pelaajauutisia. GrIFK-ottelussa kentältä nilkuttanut Abukar Mohamed paahtoi treenikentällä täydessä iskussa. Myös hyökkääjä Riku Sjöroos on vihdoinkin selättänyt vatsaviruksensa.

Ennakko TPS TV:ssä: http://tpstv.fi/ktp-ennakko-mohamed-pelikunnossa-sjoroos-palaa-kokoonpanoon/

Viime sunnuntaina voittokantaan Kauniaisissa palanut TPS on vain kaksi pistettä sarjan kärjessä olevan JJK:n takana. Ykkösen paras nousee suoraan Veikkausliigaan ja sarjakakkonen karsii liigapaikasta Veikkausliigan toiseksi viimeiseksi sijoittuneen joukkueen kanssa. Ykköstä on jäljellä sunnuntain jälkeen enää kolme kierrosta.

Lisää uutisia