KPV ja TPS pistejakoon Kokkolassa – Rantasen upea vaparimaali Tepsin ilonaihe

KPV–TPS 1–1 (0–0)

71 min 1–0 Willem Haapiainen
87 min 1–1 Daniel Rantanen

TPS:n kokoonpano: Aati Marttinen (mv), Juri Kinnunen, Rasmus Holma (C, varoitus), Samba Benga, Joonas Lakkamäki, Demba Savage (67 min Simo Roiha), Jesper Karlsson, Kasper Hämäläinen (varoitus), Anthony Annan (72 min Daniel Rantanen (varoitus)), Linus Rönnberg (67 min Albijon Muzaci (varoitus)), Olli Jakonen.

Pelipaikka: Kokkolan keskuskenttä

Erotuomari: Kalle Mäkinen

Yleisömäärä: 1266

Kooste: https://youtu.be/yayc9T9tcGE

Päävalmentaja Jonatan Johanssonin kommentit:

”Olen tietysti pettynyt, kun emme päässeet kolmen pisteen kanssa takaisin kotimatkalle. Valitettavasti meitä rangaistiin jälleen isosta henkilökohtaisesta virheestä takaiskumaalin muodossa.

Pelillisesti tässä pelissä oli paljon positiivista. Loimme tarpeeksi paikkoja kahteen tai kolmeen maaliin. Jätkillä oli lopussa loistava meno päällä ja pystyimme hienosti nousemaan tappioasemasta tasoihin.

Meille on nyt kahdessa pelissä peräkkäin sattunut todella pahat henkilökohtaiset virheet, jotka ovat näkyneet tulostaululla. Virheet täytyy nyt vain kyetä unohtamaan ja keskittyä seuraavaan matsiin.”

Keskikenttäpelaaja Daniel Rantasen kommentit:

”Ei ollut meidän paras pelimme tänään. Varmaankin piste oli se, mitä ansaitsimme tänään.

Eivät tuollaiset vapaapotkut joka kerta treeneissä maaliin mene. Juttelin juuri pelin jälkeen vastustajan veskarin kanssa, ja hän luuli, että vedän takakulmaan. Ajattelin myös ensin itse, että vedän takakulmaan, mutta sitten kettumaisesti vaihdoinkin etukulmaan ja vedin muurin yli. Juttelin itsekseni siinä aika kauan ennen laukomista ja sanoin itselleni, että ”laita pallo sisään”.

Viime pelissä KPV:tä vastaan meillä oli hirveä höyry päällä ja voitimme 5–0. Tarvitsemme nyt näihin loppukauden matseihin sen viimeisen puristuksen ja meiningin päälle. Täytyy näyttää joukkueena, että haluamme yhdessä saavuttaa nousun.”

Sydän Pelissä: Daniel Rantanen

On melkoinen taituri tämä kolmannen polven futari! TPS sai vapaapotkun hieman boksin ulkopuolelta, ja Daniel Rantanen tasoitti pelin fantastisen upealla laukauksella. Häikäisevän tarkka veto upposi vastustamattomasti maalin etuyläkulmaan.

Seuraava ottelu: TPS–Gnistan, La 3.9. klo 16.00, Veritas Stadion. Liput myy Tiketti.

Lisää uutisia