KPV-ennakko: ”Tepsi on ollut minulle elämäni tärkein seura”

Turun Palloseuran satavuotista seurahistoriaa juhlitaan lauantaina 18. kesäkuuta miesten Ykkösen ottelussa TPS–KPV. Ottelu alkaa Veritas Stadionilla kello 15.00.

Ennen ottelun alkua, kello 12.00 alkaen, Olympiakatsomon takana järjestetään koko TPS:n yhteinen lasten ilmaistapahtuma. Tapahtumassa on mm. lajipisteitä, temppuratoja, pomppulinna ja paikalla on myös lasten suosikkimaskotteja! Omaa pallotaituruuttaan esittelee freestyle-jalkapallon nelinkertainen Suomen mestari Alexander Wessberg

Itse ottelutapahtuma alkaa juhlallisin seremonioin, sillä TPS Jalkapallo julkistaa Kunniagalleriansa uudet jäsenet. Kunniagallerian jäseniksi on aateloitu tähän mennessä 20 suurta tepsiläistä. Lauantain juhlapelissä Kunniagalleria täydentyy 11 uudella jäsenellä. Juhlaseremoniat Veritas Stadionilla alkavat jo kello 14.45, joten tulethan ajoissa paikalle.

Sataan vuoteen mahtuu monia hienoja mustavalkoisia otteluja, pelaajia ja valmentajia. TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson ponnisti aikanaan Tepsistä maailmalle ja palasi päättämään peliuransa Palloseuraan.

– Luvassa on hieno tapahtuma. Satavuotisjuhlaottelu kertoo siitä, millaiset perinteet ja historia tällä seuralla on. Toivottavasti saadaan Veritas Stadionille paljon porukkaa, Johansson miettii.

TPS-puolustaja Juri Kinnunen pelasi ensimmäiset pelinsä mustavalkoisten riveissä kaudella 2014. Kinnuselle tämä kausi on jo kahdeksas Turun Palloseurassa.

– Sata vuotta on pitkä taival. On iso kunnia olla mukana TPS:n satavuotisjuhlaottelussa. Kyllä se pistää herkistymään, kun miettii, minkälainen merkitys TPS:llä on Turulle ja itselleni ollut. Varmasti erittäin hieno tapahtuma tulossa, Kinnunen sanoo.

Juri Kinnunen on urallaan ehtinyt edustaa myös Tepsin juhlaottelun vastustajajoukkuetta, Kokkolan Pallo-Veikkoja. KPV:n riveissä pelaa Kinnusen hyviä ystäviä, mutta mitään epäselvyyttä ei ole siitä, kummalle joukkueelle Kinnusen sydän sykkii.

– Olen pelannut molemmissa joukkueissa, mutta kyllä TPS on minulle aina ollut minulle se isompi juttu. Tutut ihmiset KPV:ssä voivat vähän herättää tunteita, mutta ei joukkue niinkään. Tepsi on ollut minulle elämäni tärkein seura.

Lisää Juri Kinnusen ja Jonatan Johanssonin ajatuksia lauantain juhlapelistä otteluennakkovideolla.


Pääsyliput

Liput peliin voit ostaa ennakkoon edullisemmin Tiketistä: https://www.tiketti.fi/fc-tps-kpv-veritas-stadion-turku-lippuja/81569

Edulliset 5 €:n liput TPS-kannattajien päätykatsomoon myynnissä täällä: https://www.tiketti.fi/tarjous/tpskannattajat100v 

Lipunmyynti ennakkoon tapahtuu ainoastaan Tiketin verkkosivujen ja myyntipisteiden kautta. Pelipäivänä stadionin lipunmyynti aukeaa klo 14.00.

Lippujen hinnat:

  • Aikuinen 20 € / 18 € / 15 €* [normaali / S-etu / *ennakko]
  • Opiskelija/eläkeläinen/työtön 15 € / 13 € / 10 €* [normaali / S-etu / *ennakko]
  • Nuoret 12-17v 10 € / 8 € / 7 €* [normaali / S-etu / *ennakko]
  • Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Pääsylippu noudettava pelipäivänä stadionin lipunmyynnistä.
  • Päätykatsomo 5 €

* Ennakkolippujen myynti päättyy ottelua edeltävänä päivänä klo 23.59.

TPS:n Seurakortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla ja erotuomarikortilla pääsee katsomaan ottelua. Seurakortilla pääsee otteluun suoraan sisään, muiden vapaakorttien pääsylippu on noudettava stadionin lipunmyyntipisteeltä.

TietoAreena 1922-klubi

Kauden 2022 uutuutena TPS avaa 4. kerrokseen TietoAreena 1922-klubin. TietoAreena 1922-klubilla on jokaisessa TPS:n kotiottelussa vieraana kaksi TPS-legendaa. TPS-legendat ovat haastattelussa ottelun tauolla. TietoAreena 1922-klubilla palvelee oma baari koko ottelutapahtuman ajan. Ottelua voi seurata joko sisätiloissa tai ulkona aitiokatsomossa. Pääsylippuun sisältyy lisäksi kahvi/tee sekä makea kahvileipä.

Liput TietoAreena 1922-klubille hintaan 35 € Tiketistä (pelipäivänä 40 €): https://www.tiketti.fi/fc-tps-kpv-veritas-stadion-turku-lippuja/81569

VIP

TPS:n yritysasiakkaita palvelee stadionin 3. kerroksessa VIP-ravintola, joka aukeaa tunti ennen ottelun alkua. VIP-lippuja on mahdollista ostaa TPS:n toimistolta: Elina Salo (elina.salo@tps.fi / 040 5144 069). VIP-lipun hinta 100 € + alv 24%. VIP-lippu sisältää lämpimät, pehmustetut istumapaikat pääkatsomossa, buffet-ruokailun, kaksi juomaa, kahvin/teen sekä makean jälkiruoan.

Katsomot ja sisäänkäynnit

Sisäänpääsy Veritas Stadionin pääkatsomoon tapahtuu katsomon molemmilta puolilta. VIP-, aitio- ja TietoAreena 1922-klubin asiakkaat saapuvat otteluun sisään Blomberginaukion päässä sijaitsevan VIP-sisäänkäynnin kautta (hissiaula Veritas Stadionin pääkatsomon kulmassa). Päätykatsomoon kulku tapahtuu Kupittaanpuiston puoleisesta päädystä. Sisäänpääsy Olympiakatsomoon tapahtuu ison pysäköintialueen eli Blomberginaukion puolen päässä. Olympiakatsomon takaosassa on lasten ilmaistapahtuma klo 12.00-14.30. Olympiakatsomon katsojien liput luetaan vasta jokaisen katsomolohkon portailla.

Liikuntaesteisyys:

Pääkatsomon F-lohkossa on pyörätuoleille varattu tasanne, jonne kulku tapahtuu F-lohkon sisäänkäynnistä. Kulku katsomokerrokseen (2. krs) tapahtuu Veritas Stadionin kulmalta VIP-/aitiosisäänkäynniltä hissillä. 

Saattajakortilla on ilmainen sisäänpääsy TPS:n kotiotteluihin. Saattajalla tulee olla myös oma lippu, jonka saa noudettua ilmaiseksi pelipäivänä stadionin lipunmyyntipisteeltä.

Televisiointi

Ottelua voi seurata myös suorana ja selostettuna Ruudusta: https://www.ruutu.fi/stream/4098573

Lasten ilmainen TPS-rieha Olympiakatsomon takana klo 12.00–14.30

Ennen ottelun alkua, klo 12.00 alkaen, Olympiakatsomon takana järjestetään koko TPS:n yhteinen lasten ilmaistapahtuma. Tapahtumassa mm. lajipisteitä, temppuratoja, pomppulinna ja paikalla myös lasten suosikkimaskotteja! Omaa pallotaituruuttaan esittelee freestyle-jalkapallon nelinkertainen Suomen mestari Alexander Wessberg. Freestyle-futiksen pioneeri Alexander on näyttämässä ja opettamassa temppuja, sekä myös haastettavana panna-futis matseihin. Jos jollain, niin hänellä on kikat ja temput hallussa. Tule katsomaan ja testaamaan itse! 

Veritas Stadionin ylläpitämät kioskit palvelevat koko tapahtuman ajan.


Lämpimästi tervetuloa juhlimaan tänä vuonna 100 vuotta täyttävää Turun Palloseuraa!

Lisää uutisia