KPV-ennakko: ”Kaikki kunnossa!”

TPS lähtee haastamaan KPV:tä liigakarsinnan ensimmäisessä osaottelussa torstaina. TPS – KPV alkaa Veritas Stadionilla 24.10. klo 18.30.

Liigakarsinnassa on edessä siis puhdasverinen uusinta viime syksyltä. Silloin kuitenkin TPS oli liikenteessä Veikkausliigajoukkueena ja KPV taas hamusi nousua Ykkösestä korkeimmalle sarjatasolle. Ensimmäinen osa päättyi Kokkolan mutavellissä maalittomana 0-0 ja toinen osaottelu Turussa 1-1-tasapeliin. KPV kampesi TPS:n Ykköseen siis vierasmaalisäännön turvin.

Jos TPS lähti viime kaudella suosikkina liigakarsintoihin, niin nyt osat ovat vaihtuneet päälaelleen. KPV vaihtoi Veikkausliigassa kesken kauden päävalmentajaansa ja vahvisti muutenkin joukkuettaan selvästi. KPV:n päävalmentaja Jani Uotinen on tuttu mies myös tepsiläisille ja hänen johdollaan vihreäpaidat pelasivat nousujohteisen loppukauden. Sarjajumbo VPS jäi lopulta selvästi taakse.

– KPV:llä on rahaa ja he operoivat ihan eri budjetilla kuin me. Totta kai se näkyy myös kaikessa heidän tekemisessään. KPV on pelannut koko kauden ajan kovia otteluita Veikkausliigassa ja myös siitä on tietysti etua. Koetamme haastaa KPV:tä omilla vahvuuksillamme. On ihan selvä asia, että puolustuspelimme täytyy olla enemmän kuin kunnossa, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen tietää.

TPS lähtee karsintaotteluihin täysin terveellä joukkueella, eikä pelikieltojakaan ole, joten kaikki pelaajat ovat tällä hetkellä käytössä.

– Ensimmäistä kertaa tällä kaudella tilanne on tämä. Eli, kaikki pelaajat ovat kunnossa. Myös kotikenttämme on hyvässä kunnossa. Katsomossa viemme varmasti voiton ja meidän täytyy ottaa siitä lisäenergiaa. Oikeastaan kaikki on lähtökohtaisesti kunnossa, Pikkarainen summaa.

Palloseuralla on takanaan myös hyvä loppujakso Jalkapallon Ykkösessä. TPS hävisi heinäkuussa Hakalle ja sen jälkeen raitapaidat ovat pelanneet kaksitoista ottelua peräkkäin ilman tappioita.

– Meillä on hyvä jakso alla ja joukkue on myös harjoitellut hyvin. Vaikka karsintapaikka on ollut jo kuukauden päivät selvillä, pelaajat ovat kantaneet vastuunsa hienosti, Pikkarainen vielä kiittelee.

Liput ennakkoon kympillä Veritas Stadionin pääkatsomoon: https://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-kpv-veikkausliigan-karsintaottelu-lippuja/266617

Tervetuloa!

Lisää uutisia