Kooste: TPS – KTP 8-0 (25.03.2017)

TPS sai tänään vastaansa Kakkoseen tippuneen kotkalaisen KTP:n Urheilupuiston Yläkentällä. TPS otti komennon välittömästi ottelun alettua ja tyylitteli selkeään 8-0-voittoon vieraistaan. TPS:n maalikarkelot aloitti toppari Miro Tenho, joka runnoi pallon kulmapotkusta ohi KTP-maalivahti Jiri Kosken. Kun Oskari Jakonen ja Mika Ääritalo vielä onnistuivat, mentiin tauolle Palloseuran 3-0-johdossa. TPS joutui tekemään ensimmäisellä puoliajalla yhden vaihdon kun laitapuolustaja Juri Kinnunen loukkasi itseään ja tilalle asteli Niklas Friberg.

Toinen puoliaika oli sekin aivan yhtä maalia. TPS-kippari Sami Rähmönen puski aluksi 4-0, jonka jälkeen konkari Mikko Hyyrynen ja toppari Rasmus Holma avasivat maalitilinsä. Peltolan veljeksistä nuorempi, Waltteri, iski vielä loppuun kahdesti – toisen nikkaamalla pallon yli KTP-maalivahdin ja toisen hankkimallaan rangaistuspotkulla. Näin päädyttiin loppulukemiin 8-0. TPS:n kanadalaismaalivahti Jonathan Viscosi pelasi jo toisen perättäisen nollapelin.

TPS:n ottelut jatkuvat ensi viikon perjantaina Helsingissä. TPS saa Sonera Stadiumilla vastaansa Veikkausliigassa pelavaan HIFK:n. Ottelu alkaa perjantaina 31.3. klo 17.30.

TPS – KTP, Urheilupuiston Yläkenttä
Harjoitusottelu 25.3.2017

24′ 1-0 Miro Tenho
36′ 2-0 Oskari Jakonen
43′ 3-0 Mika Ääritalo
54′ 4-0 Sami Rähmönen
70′ 5-0 Mikko Hyyrynen
82′ 6-0 Rasmus Holma
84′ 7-0 Waltteri Peltola
87′ 8-0 Waltteri Peltola