Konsta Rasimus TPS:ään loppukauden lainasopimuksella

Keskikenttäpelaaja Konsta Rasimus vahvistaa TPS:n Veikkausliigajoukkuetta loppukauden mittaisella lainasopimuksella. 21-vuotias Rasimus siirtyy TPS-paitaan Ykkösessä tällä hetkellä neljäntenä olevasta vantaalaisesta PK-35:stä.

– Pelaajarinkimme on ollut kapea jo ennen Toni Kolehmaisen lähtöä, varsinkin kun Juho Lähde on ollut poissa keskialueelta, ja on näillä näkymin edelleen parisen viikkoa. Rasimus tuo hyvän lisän kokonaisuuteemme, hänellä on jo liigakokemusta ja hän on meille muutenkin tuttu pelaaja. Maanantai-iltaan mennessä pyrimme vielä vahvistamaan ryhmäämme 1-2 pelaajalla loppukautta ajatellen, mikäli sopivia pelaajia vaan löytyy, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande toteaa.

Helsinkiläisissä Malmin Palloseurassa ja HJK:ssa jalkapallo-oppinsa saanut Rasimus debytoi Veikkausliigassa kaudella 2009 FC Hongan paidassa. Hän siirtyi Espoosta kesken kauden 2011 IFK Mariehamnin riveihin, jossa pelasi loppukauden. Rasimuksella on tällä hetkellä tilillään yhteensä 35 Veikkausliigaottelua. Maalitilinsä hän avasi liigatasolla kaudella 2010 MYPA:a vastaan.

Rasimus on myös edustanut Suomea eri ikäkausimaajoukkueissa. Konstan isä Pasi Rasimus pelasi TPS-paidassa kausina 1984 ja -85 voittaen yhden SM-hopean.

Lisää uutisia