Kolehmainen iloitsi nopeasta Hönefoss-debyytistä

TPS:sta Norjan pääsarjajoukkue Hönefossin riveihin siirtynyt Toni Kolehmainen debytoi uudessa seurassaan viime viikonloppuna. Kolehmainen ei ehtinyt montaa hetkeä Norjassa viettää, kun kutsu jo kävi kentälle. Keskikentän kapellimestari ehti jo huomata ottelussa eroja Tippeliigan ja Veikkausliigan välillä.

– Loistavaa, että sai debyytin alta pois. Nyt koitan päästä mahdollisimman nopeasti systeemeihin ja kuvioihin mukaan. Tempo on vähän kovempi sekä aikaa ja tilaa on vähemmän kuin Suomessa, sen ehdin huomata parissa päivässä, 32 minuuttia Aalesundia vastaa sunnuntaina urakoinut Kolehmainen kertoo Veikkausliigan verkkosivuilla.

Kolehmaisen seuratoverina pelaa TPS-kasvatti Riku Riski, joka on iskenyt kovaan tahtiin maaleja. Kaksikon toivotaan löytävän yhteispelin nopeasti niin Hönefossisa kuin Suomen A-maajoukkueessa, joka aloittaa MM-karsintaurakkansa perjantaina Ranskaa vastaan.

– Tarkoitus olisi, että minä syötän ja Riku tekee maalin tai näin ainakin seurassa on puhuttu ja toivottu. Toivottavasti löydämme toisemme myös maajoukkueessa, Kolehmainen kertoo.

Lisää uutisia