Kole pilkutti avausvoiton Liigacupissa

TPS nappasi kauden ensimmäisen voittonsa kauden 2011 Liigacupissa peittoamalla tänään IFK Marienhamnin Eckeröhallenissa lukemin 1-0. Raitapaitojen voittomaalin viimeisteli Toni Kolehmainen pilkulta. Kolelle pilkut eivät ole tämän kauden Liigacupissa mikään uusi juttu, sillä hän paukutti Hongan verkkoon jo kaksi sellaista muutama viikko sitten.

Itse ottelun ensimmäinen puoliaika oli varsin tasaista peliä, eikä maalipaikoilla pidetty mitään juhlia. Myös toinen puoliaika jatkui tasaisena. Taistelun lopullista käännekohtaa orastava tapahtuva nähtiin noin tunnin kohdalla. IFK:n Fernando De Abreu torppasi Mika Ääritalon punaisen kortin arvoisesti ja lensi ulos. Raitapaidat ehtivät pelata noin kahdeksan minuuttia tästä ylivoimalla, kun IFK:n maalivahti Said Daftari joutui kaatamaan Palloseuran ylimmän pelaajan ja seurauksena oli pilkku. Tepsin Toni Kolehmainen viimeisteli kuin vanhasta muistista tämän kauden kolmannen liigacupmaalinsa.

IFK räpiköi roolinsa mukaisesti loppuun asti, mutta TPS kaappasi kolme pinnaa Turkuun. Voitto oli TPS:lle ensimmäinen tämän kauden Liigacupissa.

IFK – TPS 0-1 (0-0)
0-1 Toni Kolehmainen (rp.) 68′

Kokoonpanot:

IFK: Said Daftari, Michael Zaher, Fernando De Abreu (UA), Luca Bellisomo (46. Mikko Paatelainen), Toni Lehtinen (46. Johannes Nordström) , Josh Wicks (v), Markus Paatelainen (70. Giuseppe Funicello) , Mason Trafford (v), Echiabhi Okodugha, Wilhelm Ingves, Hendrik Helmke. Vaihdossa: Marcus Olofsson, Sebastian Strandvall, Rezgar Amani, Gustav Långbacka

TPS: Henrik Moisander, Kalle Mäkinen (v), Jaakko Nyberg, Jarno Heinikangas, Petteri Pennanen, Mika Ääritalo, Toni Kolehmainen, Dadda Soufianen (71. Leroy Maluka) , Juho Lähde, Floribert N’Galula, Santeri Mäkinen. Vaihdossa: Mikael Liespuu, Jukka Lehtovaara, Alban Ferati

68d052ff6a","devMode":"false","wpmlLanguageCode":"","menuSettings":{"jetMenuRollUp":"true","jetMenuMouseleaveDelay":"500","jetMenuMegaWidthType":"container","jetMenuMegaWidthSelector":"","jetMenuMegaOpenSubType":"hover","jetMenuMegaAjax":"false"}};