Klubi hakee revanssia TPS:sta tänään Helsingissä

Tänään Sonera Stadiumilla nähdään varmasti mielenkiintoinen kamppailu, kun sarjakärjessä porskuttava HJK toivottaa tervetulleeksi kotikentälleen TPS:n. Klubilla on ottelussa revanssin paikka, sillä TPS:hän syötti helsinkiläisille karvasta kalkkia Turussa Veikkausliigakauden avausottelussa pitämällä pinnat kotona Ääritalon ja Kuqin osumilla.

Kotijoukkue HJK on näyttänyt vahvuuttaan pitkin kautta. Nyt joukkue on viiden ottelun voittoputkessa, eikä tahdille näy loppua. Kahdessa viimeisessä pelissäänkin Klubi on heiluttanut häkkiä kymmenesti ja päästänyt itse vain yhden. Ensin kaatui RoPS 5-1 ja sitten Haka 5-0.

Maalintekijöistäkään ei Klubilla ole ollut pulaa. Kahdessa viimeisessä ottelussa HJK:lta osui yhteensä seitsemän eri pelaajaa.

Silti Klubilla ei ole vielä TPS:n päänahkaa ja sitä se varmasti lähtee tänään metsästämään.

– Tiukka peli on kyllä tulossa, sillä TPS pelasi viimeksi hyvin meitä vastaan. Meidän pitää nyt keksiä uudet eväät, että saamme paremman tuloksen kuin viime kerralla, HJK-laituri Sebastian Sorsa kertoo Veikkausliigan verkkosivuilla.

Tuolloin HJK hallitsi näennäisesti ottelua, mutta maalintekopaikat jäivät vähiin TPS:n tukittua keskikentällä heidän pelinrakentelun.

– TPS pelasi fiksusti vetäytymällä ja iskemällä vastaiskuista. Luulen kuitenkin, että kotikentällä pystymme kääntämään homman meidän eduksi, Sorsa uskoo.

TPS on myös yltynyt hyvään iskuun heikomman alkukauden jälkeen. Helsinkiin TPS matkustaa ilman tappiota kuuteen viime otteluun. Samalla joukkue on noussut sarjataulukossa neljännelle sijalle, seitsemän pisteen päähän HJK:sta.

TPS:n sankareiksi alkukaudesta ovat nousseet jo mainitut Kuqi ja Ääritalo, jotka ovat yhteensä osuneet 11 kertaa. ”Nasse” viidesti ja ”Ärtsi” kuudesti. Sunnuntain ottelussa KuPS:ia vastaan TPS olisi kuitenkin toivonut lisää maaleja, kun joukkue joutui tyytymään tasapeliin. Sitä aikaisemmin TPS oli kuitenkin kukistanut FC Interin 2-1 Turun derbyssä ja vienyt Turun herruuden itselleen.

Odotettavissa on siis hyvin jännittävä taisto kahden kärkijoukkueen välillä.

Lisää uutisia