Kim Ekroos valittiin TPS Juniorijalkapallo ry:n toiminnanjohtajaksi

TPS Juniorijalkapallo ry:n hallitus on valinnut seuran uudeksi toiminnanjohtajaksi Kim Ekroosin, 41. Ekroosilla on yli 13 vuoden mittainen kokemus menestyksekkäästä seurajohtamisesta Kaarinan Pojista ja Vantaan Jalkapalloseurasta, joissa hän on toiminut toiminnanjohtajana. Lisäksi Ekroosilla on useita tutkintoja urheilujohtamisesta.

Ekroos on entinen ammattilaisjalkapalloilija ja TPS:n juniorikoulun kasvatti. Hän näkee TPS:n junioritoiminnassa valtavan yhteiskunnallisen ja urheilullisen potentiaalin. TPS Juniorijalkapallon tavoitteena on Ekroosin johdolla nousta kokonaan uudelle tasolle niin pelaajamäärien kuin kilpailullisen menestyksen osalta seuraavien vuosien aikana.

– TPS Juniorijalkapallo on alueellisesti ja kansallisestikin merkittävä yhteiskunnallinen toimija. Seura on vuosikymmenien aikana kasvattanut ja liikuttanut valtavan määrän lapsia ja nuoria jalkapallon parissa. Samalla TPS on kasvattanut lukuisia pelaajia aina kansainvälisille kentille asti. On minulle suuri kunnia, että TPS oli minuun yhteydessä, ja olen innoissani saadessani palata takaisin juniorivuosien kasvattajaseuraani. Näen Tepsin junioritoiminnassa valtavan yhteiskunnallisen ja urheilullisen potentiaalin, ja uskon aikaisemman kokemukseni olevan hyödyksi seuran pitkäjänteisessä kehittämisessä, Ekroos sanoo.

TPS Juniorijalkapallo ry:n hallituksen puheenjohtajan Raimo Rydön mukaan Ekroosin näytöt vastaavista työtehtävistä sekä hänen kokemuksensa ja näkemyksensä urheiluseuran menestyksekkäästä johtamisesta ovat poikkeuksellisen korkeaa luokkaa valtakunnallisellakin tasolla mitattuna.

– TPS Juniorijalkapallo on asettanut tavoitteekseen nostaa seuran junioritoiminnan tason raskaiden koronavuosien jälkeen takaisin kohti kansallista huipputasoa. Löysimme keskusteluissa nopeasti yhteisen sävelen ja olimme erittäin vaikuttuneita Ekroosin näkemyksistä seuran kehittämiseksi. Olemme vakuuttuneita, että hän on juuri oikea henkilö viemään seuramme toimintaa pitkäjänteisesti eteenpäin seuraavien vuosien aikana, Rytö toteaa.

Kim Ekroos aloittaa uudessa tehtävässään 1.4.2023.

– Uskon yhdessä tekemiseen ja en malta odottaa, että pääsemme yhdessä TPS-yhteisön kanssa käärimään hihat ja työskentelemään yhdessä seuran kehittämiseksi kohti kansallista huipputasoa, Ekroos hehkuttaa.

Valokuva median käyttöön

Lisää uutisia