Kiitos Tintti!

TPS:ää viime kauden edustanut Jonatan Johansson lopettaa mittavan pelaajauransa. Johansson, 35, on pelannut urallaan mm. Rangersin, Charltonin, Norwichin, Malmön ja Hibernianin riveissä. Lisäksi hänellä on tilillään 105 A-maaottelua, joissa hän viimeisteli 22 maalia ollen Suomen maajoukkueen kautta aikain kolmanneksi paras maalintekijä.

– Halusin miettiä asian kunnolla. Jatkaminen TPS:ssa oli vaihtoehto loppuun asti, mutta tunsin etten pysty enää antamaan täyttä panosta, Johansson kertoo päätöksestään.

– Perheen parissa tulen nyt viettämään ainakin enemmän aikaa ja olen nyt jo talvella viettänytkin. Varmasti jossain vaiheessa tulee sekin eteen, että kaipaa sitä tunnetta mikä joukkueen mukana olemisessa on. Päätös kuitenkin tuntuu oikealta ratkaisulta.

– Minulla on urani varrella ollut hienoja seuroja ja kaikista on jäänyt hyvät muistot, Tintti päättää.

Toimitusjohtaja Marco Casagranden mukaan Tintillä oli kuitenkin paikka TPS:n joukkueessa loppuun saakka.

– Ei Tintin päätös täytenä yllätyksenä tullut, mutta halusimme pitää hänelle oven auki loppuun asti. Tintti on TPS:lle ja Turun alueelle pelaaja, joka itse päättää, milloin lopettaa uransa raitapaidoissa. Mielellään olisimme halunneet Tintin joukkueessa nähdä myös tällä kaudella, mutta luonnollisesti kunnioitamme hänen eilen minulle kertomaansa ratkaisua. Toisaalta tämä ratkaisu vielä korostaa viime kauden merkitystä, ja olemme ylpeitä siitä, että Tintti päätti erään suomalaisen jalkapallon upeimmista urista mitalijuhliin TPS:n paidassa.

– Keskusteluissamme on tullut ilmi Tintin vahva kiinnostus jalkapalloon jatkossa, ja on hyvin mahdollista, että jollain muotoa Tintti on mukana TPS:n toiminnassa, mutta niiden keskustelujen aika on myöhemmin, Casagrande jatkaa.

TPS haluaa kiittää Tinttiä ikimuistoisesta viime kaudesta ja toivottaa hyvää jatkoa hänelle ja hänen perheelleen.

Lisää uutisia