Kiitos Liedon Lihakaupan – TPS:n matsimakkarat Suomen maukkaimpia!

TPS:n tämän kauden kotiotteluissa on tarjottu Suomen maukkaimpia matsimakkaroita. Syytä siihen ei tarvitse enää arvuutella, sillä kaiken takana on Liedon Lihakauppa ja sen lihaisat huippumakkarat. Liedon Lihakaupassa yrittäjänä toimiva Tommi Salminen avaa nyt hieman tämän menestystuotteen salaisuuksia.

-Tuoreet lihat ja ammattitaitoiset tekijät, siitä lähdetään. Ja siitä eteenpäin tietenkin se, että me ei olla lähdetty hakemaan mitään halpaa tuotetta, vaan oikeasti maistuvaa lihaisaa makkaraa, sellaista, jota haluaa lisää. Ei ole olemassa oikotietä onneen, Salminen tietää.

Liedon Lihakaupasta löytyvät myös kaikki muut tuoreet, taitavasti käsitellyt lihatuotteet aamupalaleikkeleistä kaikkein vaativimpiin illan grilliherkkuihin. Liedon Lihakaupalla on myös oma kotikeittiö, josta saa lihapullia, kiusauksia, laatikoita, salaatteja sekä muita valmisruokia kaupan omilla kotoisilla resepteillä.

Liedon Lihakauppa on palvellut varsinaissuomalaisia Liedon keskustassa vuodesta 2009 asti. Nyt palvelutarjonta on laajentunut entisestään, sillä Liedon Lihakauppa on avannut viime keväänä uuden toimipisteen myös Kaarinaan, Uudenmaan- ja Saaristotien risteykseen.

Kuuntele myös Tommin takuuvarmat ja toimivat grillivinkit!

TPS TV: http://tpstv.fi/kiitos-liedon-lihakaupan-tpsn-matsimakkarat-suomen-maukkaimpia/

Lisää uutisia