Keskuspuolustaja Yannis Lamgahez vahvistaa Tepsiä

Turun Palloseura on tehnyt sopimuksen ranskalais-marokkolaisen keskuspuolustajan Yannis Lamgahezin, 26, kanssa. Sopimus kestää 1.8.2023 asti, jonka jälkeen TPS:llä on optio loppukaudesta.

Lamgahez siirtyy TPS-paitaan Ranskan viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Stade Olympique Chaterraultin joukkueesta. 189-senttisellä topparilla on kokemusta myös Marokon nuorten maajoukkueesta.

– Yannis on isokokoinen toppari, joka on vahva puolustuspään kaksinkamppailuissa ja hyvä avaamaan peliä, luonnehtii TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen.

Lamgahez oli TPS:n testissä maaliskuussa. Testijakson aikana hän sai aikana positiivisen vaikutelman TPS:stä seurana ja kokee Tepsin itselleen hyväksi vaihtoehdoksi tässä vaiheessa uraa.

– Olosuhteet täällä ovat hyvin ammattimaiset ja puitteet ovat kaikin puolin kunnossa. Liityn TPS:n joukkueeseen todella hyvillä mielin ja pyrin omalla panoksellani auttamaan TPS:ää nousemaan Veikkausliigaan. Uskon, että tämä on minulle hyvä paikka antaa näyttöjä osaamisestani hyvätasoisen sarjan nousukamppailussa mukana olevassa joukkueessa, sanoo Lamgahez.

Lamgahezin sopimuksen myötä TPS:n joukkueessa on nyt 26 pelaajaa.

– Meidän joukkueemme on mielestäni varsin tasapainoinen kokonaisuus. Joukkueessa on hyvä perusrunko ja sopivasti sellaisia nuoria pelaajia, jotka ovat läpimurron kynnyksellä, summaa päävalmentaja Laurikainen.

Valokuva median käyttöön

TPS:n joukkue kaudella 2023

Maalivahdit: Jere Koponen, Olli Hakanpää ja Lauri Järvinen.

Puolustajat: Joonas Sundman, Matias Kivikko Arraño, Roope Pakkanen, Umar Bala Muhammed, Joonas Lakkamäki, Severi Pöysä, Eero Uusitalo ja Yannis Lamgahez.

Keskikenttä: Jesper Karlsson, Daniel Rantanen, Hanjin Cho, Kasper Hämäläinen, Otto Ohvo, Santeri Pohjolainen ja Aapo Boström.

Hyökkääjät: Alhaji Gero, Riku Riski, Linus Rönnberg, Onnipekka Pajula, Torfiq Ali-Abubakar, Tuomas Pippola, Veeti Pohtio ja Onni Helén.

Lisää uutisia