Keskikenttäpelaaja Viivi Spets jatkaa Palloseurassa

Keskikenttäpelaaja Viivi Spets on solminut Palloseuran kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Spets pelasi kaudella 2021 kahdeksassatoista ottelusta ja viimeisteli kolme maalia.

– Tepsiin jääminen tuntui oikealta päätökseltä, sillä koen, että täältä saan tarvittavat työkalut omaan pelaamiseen ja Tepsissä on muutenkin ihan huipputyyppejä ympärillä tukemassa toinen toisiaan. Mennyt kausi herätti ehkä vähän ristiriitaisia fiiliksiä, sillä vaikka emme ielä päässeet tavoitteeseemme, niin olen todella ylpeä meidän pelaamisesta ja etenkin loppukauden peleistä, enkä malta odottaa mitä seuraava kausi tuo tullessaan.

Kaudella 2020 Spets pelasi edustusjoukkueen puolella 669 minuuttia, mutta kaudella 2021 vastuuta tuli paljon enemmän, sillä peliminuutteja oli jo 1456. Lisääntynyt peliaika näkyi monellakin tavalla.

– Aluksi en osannut olla kovinkaan ylpeä omasta kaudestani, mutta näin jälkeenpäin ajatellen pystyn näkemään kehitystä pelaamisessa ja omassa ajattelutavassa. Opin tällä kaudella olemaan rauhallisempi pallon kanssa, enkä häslää ja hosu joka suuntaan. Tai ainakaan yhtä paljoa, kuin ennen. Tämä on hyvä alku, mutta on vielä paljon kehitettävää, eikä tämä vielä riitä itselleni.

Tulevan kauden tavoitteet ovat Spetsin mielessä melko selkeänä.

– Tulevalta kaudelta odotan omalta osaltani tietenkin ehjää kautta, jotta pääsen pelaamaan mahdollisimman paljon ilman sen suurempia takapakkeja ja sen kautta keräämään itsevarmuutta pelaamiseeni. Aion nauttia jokaisesta pelistä ja yritän saada sitä kautta koko joukkueen nauttimaan peleistä. Jos onnistumme siinä ja järkevässä treenaamisessa, pystymme yhdessä vaikka mihin!

Lisää uutisia