Keskikenttäpelaaja Riina Sorvisto siirtyy Palloseuraan

TPS on solminut kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen keskikenttäpelaaja Riina Sorviston kanssa. 19-vuotias Sorvisto on Kokkolan Pallo-Veikkojen kasvatti ja hän edusti KPV:ta aina siirtoonsa asti. Ainoat KPV:n ulkopuoliset ottelut tulivat kaudessa 2019, kun hän edusti IK Myranin kakkosjoukkuetta viidessä ottelussa. Viime kaudella Sorvisto edusti KPV:n T18-joukkuetta ja iski seitsemässätoista ottelussa kahdeksan maalia.

– Muutin syksyllä Turkuun opiskelemaan ja halusin samalla ottaa seuraavan askeleen jalkapallourallani. Sain mahdollisuuden harjoitella TPS:n kanssa ja fiilikset olivat hyvät. TPS on hieno ja perinteinen seura, joten oli helppoa tehdä sopimus, kun sitä tarjottiin.

Itseään kohtaan vaativaksi, pallon kanssa viihtyväksi ja määrätietoiseksi itseään kuvaava Sorvisto haluaa kehittyä Tepsissä entistäkin paremmaksi pelaajaksi.

– Haluan kehittyä jalkapalloilijana ja viime kuukausien aikana kun olen Tepsin kanssa harjoitellut, on vaikutelma ollut se, että TPS on kehityksen kannalta hyvä paikka. Joukkue on ottanut minut hyvin vastaan ja on ollut helppoa päästä mukaan menoon.

Sorvisto odottaa hyvillä mielin tulevia pelejään Palloseurassa.

– On hienoa kantaa Palloseuran paitaa, varsinkin näin historiallisella kaudella. Suomen Cupissa on hyviä pelejä, kuten myös Ykkösessä, jonka alkua odotan innoissani! Henkilökohtaisena tavoitteenani on kehittyä pelaajanana mahdollisimman paljon kaikilla osa-alueilla ja tietysti päästä pelaamaan mahdollisimman paljon sekä sitä kautta auttaa joukkuetta kohti yhteisiä tavoitteita. Toivottavasti näemme kauden paikana paljon TPS kannattajia meidän tukena!

Päävalmentaja Akusti Salosen kommentit:

Riina on nuori pelaaja, jolla on halua kehittyä ja halusimme antaa mahdollisuudet siihen. Hän on parhaimmillaan keskikentällä ja osaa antaa hyviä pitkiä syöttöjä.

Lisää uutisia