Kausi käynnistyy ilman yleisöä – TPS – VPS ke 5.5. klo 18.30

TPS:n kausi Miesten Ykkösessä käynnistyy keskiviikkona 5.5. klo 18.30, jolloin TPS:n vieraaksi Kupittaan Veritas Stadionille saapuu VPS Vaasasta. Voimassa olevien rajoitusten vuoksi kausi joudutaan valitettavasti aloittamaan ilman yleisöä.

Ottelu pelataan suljetuin ovin, eli myöskään Veritas Stadionin ravintolassa tai aitiossa ei ole mahdollista katsoa ottelua. TPS:n seuraavien kotiotteluiden järjestelyistä tiedotetaan erikseen heti, kun niitä koskevat rajoitukset ja ohjeistukset ovat tiedossa.

Miesten Ykkönen Ruudussa

Kaikki Miesten Ykkösen ottelut näkyvät Ruutu+:n kautta suorina lähetyksinä: https://www.ruutu.fi/stream/3843906

Kausikortit

TPS:n kausikortit myy Tiketti: https://www.tiketti.fi/fc-tps-2021-kausikortti-veritas-stadion-turku-lippuja/73172. Yksittäiset ottelukohtaiset pääsyliput tulevat myyntiin heti, kun se on rajoitusten osalta mahdollista.

Kaikista kausikorttiin liittyvistä käytänteistä otteluissa tiedotamme heti, kun viranomaisten rajoitukset ja ohjeistukset ovat tiedossa.

Kiitämme teitä kaikkia tuestanne ja kärsivällisyydestänne näinä edelleen poikkeuksellisina aikoina. Toivomme, että rajoituksia puretaan mahdollisimman pian ja näemme pian Kupittaalla! 

Lisää uutisia